WSOP 2018

Full Tilt Poker har endret sitt turneringsprogram - 225 garanterte turneringer hver eneste dag

Full Tilt Poker har endret sitt turneringsprogram - 225 garanterte turneringer hver eneste... 0001

Den 25. februar endret Full Tilt Pokersitt turneringsprogram hvor hver online turnering nå er blitt med en garantert premiepott, Full Tilt er den første og eneste pokerside som tilbyr akkurat dette til sine spillere.

Det nye programmet har minst 1 garantert turnering hvert 10. minutt og opp til 225 garanterte turneringer hver eneste dag. Dette inkluderer 30 Rush turneringer, 20 multi-entry events, 15 re-entry turneringer og 8 multi-chance turneringer.

Sarne Lightman, head of marketing at Full Tilt Poker sier følgene:

From Rush tournaments to multi-entry events, Full Tilt Poker has always been the market leader in providing players with a huge range of diverse and innovative tournaments.

Full Tilt Poker’s scheduled tournaments already offer round-the-clock action every day of the week with a wide range of buy-ins and guaranteed prize pools to choose from". The new schedule is another market first offering our players the only fully guaranteed schedule of any online site.

I løpet av mars vil FTP garantere mer enn $25 millioner i premiepenger og samtidig kjøre flere satellitter som gjør at spillere kan delta ved større turneringer som blant annet daglig $150 buy-in Tyrannosaurus Rex klokken 15:00 ET.

Spillere kan også se fram til en ny turneringslobby som gjør det ende enklere å finne turneringer dem ønsker å spille i.
Det komplette oppsettet finner man hos FullTiltPoker.com.

Har du enda ikke en konto hos Full Tilt Poker enda? PokerNews hjelper deg gladelig med det og samtidig kan vi tilby en stor velkomstbonus også. Nye spillere som registrerer seg hos Full Tilt Poker via PokerNews vil motta en 100 % bonus på opp til $600 på sitt første innskudd.

Det som gjør denne bonusen så bra er at alle som gjør sitt første innskudd av penger til deres Full Tilt Poker konto vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Fakta er at man treger ikke å sette inn $600 i et beløp, fordi de tre første innskuddene som blir gjort innen 60 dager vil gjelde ved bonusen.

Du har hele fire måneder til å klare hele bonusen på.

Det er ikke bare denne fantastiske velkomstbonusen nye spillere vil få glede av. De vil også motta 10 billetter til FTP sin $50k First Deposit Freerolls Serie. Spill mot andre spillere som har gjort sitt første innskudd hver søndag klokken 12:00 og 20:30 i en gratisturnering med $5 000 i premiepotten.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories