WSOP 2018

Daniel Negreanu utfordrer Gus Hansen

Daniel Negreanu utfordrer Gus Hansen 0001

I forrige uke sendte, Gus Hansen en Twitter melding til Daniel Negreanu hvor han minnet "Kid Poker" om en berømt hand dem spilte under High Stakes Poker in 2006 (som om Negreanu noensinne vil glemme).

Superstjernene utvekslet noen Twitter meldinger over de neste dagene, men Negreanu utfordret Hansen til en Team PokerStars-versus-Team Full Tilt Poker duell. Negreanu tilbød seg å få med to medlemmer av Team PokerStars mot FTP's "The Professionals — Hansen, Tom Dwan og Viktor Blom – i en serie med heads-up battleship-style under EPT London neste måned. Negreanu som har dusinvis av team medlemmer å velge fra, inkludert high-stakes heads-up spesialister som Ike Haxton og Vanessa Selbst. Han har til og med spurt sine fans om hjelp til å velge:

Gus godtok utfordringen, men venter en bekreftelse fra sine team medlemmer hos Full Tilt Poker. Detaljene rundt kampen vil bli lagt ut på Twitter til deres fans som til sammen er på over 250 000.

PokerNews vil følge videre med og dersom utfordringen finner sted under EPT London, og vil komme med oppdateringer fra utfordingen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories