WSOP 2018

Blom og Gus spiller micro-stakes?

Blom og Gus spiller micro-stakes? 0001

Spillerne på Full Tilt Pokers sine laver takster fikk seg en skikkelig overraskelse i går. Dem spillere som satte seg ned ved et $0.50/$1 pot-limit Omaha bord kunne faktisk spille mot Viktor 'Isildur1' Blom og spillerne fikk måle krefter mot svensken.

Det er ikke fordi at svensken er gått bankerott. Bordet Blom satt på er en del av Full Tilt Pokers Challenge Tables, hvor low-limit spillere får en mulighet til å spille mot to av de helt store spillere: Blom og Gus Hansen.

De to pokerstjernene vil bli å finne på Gus Hansen’s Table eller Isildur1’s Table flere ganger de neste ukene, hvor det vil være en mulighet for å spiller Omaha hi, Omaha hi/lo, razz, stud hi/lo, draw poker games, og mixed games. Nivået vil ligge på $0,05/$0,10 og til $3/$6, noe som gjør at den vanlige mann og kvinne i gata kan spiller mot sine pokeridoler.

Har du enda ikke en Full Tilt Poker konto og vil gjerne spille mot Blom eller Gus?

Ved og laste ned Full Tilt Poker via PokerNews vil du automatisk bli et medlem av Club PokerNews, som gir fordeler av kampanjer som eksklusive til PokerNews lesere. I løpet av de kommende ukene, månedene og år kan dette komme opp i store beløp og mye gode verdier!

Her er et eksempel:
Alle som gjør sitt første innskudd av penger til deres Full Tilt Poker konto vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Fakta er at man treger ikke å sette inn $600 i et beløp, fordi de tre første innskuddene som blir gjort innen 60 dager vil gjelde ved bonusen. Det er ikke bare denne fantastiske velkomstbonusen nye spillere vil få glede av. De vil også motta 10 billetter til FTP sin $50k First Deposit Freerolls Serie.

Disse billettene gir tilgang til 10 x $5 000 freerolls som spilles hver søndag klokken 06:00ET og 14:30ET og spillere kan oppleve at deres bankroll øker mye!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories