888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$1 000 000 i premier ved Cool Million turneringen hos Full Tilt Poker

Cool Million

Søndag 24. februar klokken 20:00 kjører Full Tilt Poker en Cool Million turnering som har hele $1 000 000 garantert i premiepotten hvor innkjøpet er på $11! Jepp, du leste riktig, du kan vinne din bit av premiepotten for bare $11.

Ved Cool Million vil spillere starte med 5 000 i sjetonger og spille med turbo struktur, noe som betyr at dette blir vilt.Spillere kan kjøpe seg inn i turneringen, dersom man blir utslått.Samt at spillere kan registrere seg etter at turneringen er startet (late registration). Første premie er beregnet til $90 000 og dette kan du vinne med kroner null i betalt innkjøpt, altså en gylden mulighet til og vinner nesten en halv million kroner!

Selv om innkjøpet på $11 er utrolig lavt , kan du delta i Cool Million for enda mindre, hvis man klarer å kvalifisere seg gjennom de mange satellittene som spilles nå før turningen hos Full Tilt Poker. Disse satellittene starter med innkjøp på 50 Full Tilt poeng eller $0,60. Så her er det ikke noe unnskyldning for å ikke prøve å kvalifisere seg til Cool Million.

For å registrere seg til Cool Million turneringen last ned og installer Full Tilt Poker sin pokerklient , opprett en spillerkonto og delta ved å følge disse stegene:

  • I lobbyen, klikk Option menu, velg Lobby View og klikk Standard View.
  • I søke feltet, klikk på Tournament, velg Guarantee, Hold’em, No Limit og Low.
  • Skroll spillelisten og finn Cool Million.
  • Åpne turnerings lobbyen og velg Register Now.
 000 000 i premier ved Cool Million turneringen hos Full Tilt Poker 101

Har du enda ikke en konto hos Full Tilt Poker enda? PokerNews hjelper deg gladelig med det og samtidig kan vi tilby en stor velkomstbonus også. Nye spillere som registrerer seg hos Full Tilt Poker via PokerNews vil motta en 100 % bonus på opp til $600 på sitt første innskudd.

Det som gjør denne bonusen så bra er at alle som gjør sitt første innskudd av penger til deres Full Tilt Poker konto vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Fakta er at man treger ikke å sette inn $600 i et beløp, fordi de tre første innskuddene som blir gjort innen 60 dager vil gjelde ved bonusen.

Du har hele fire måneder til å klare hele bonusen på.
Det er ikke bare denne fantastiske velkomstbonusen nye spillere vil få glede av. De vil også motta 10 billetter til FTP sin $50k First Deposit Freerolls Serie. Spill mot andre spillere som har gjort sitt første innskudd hver søndag klokken 12:00 og 20:30 i en gratisturnering med $5 000 i premiepotten.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories