Vinn et av hundre seter til MiniFTOPS Main Event hos Full Tilt Poker

MiniFTOPS XXI Main Event Freeroll

MiniFTOPS er en av dem spennende pokerfestivaler innen online poker, en festival som har bare lave innkjøp til turneringene, men som har store samlede premiepotter.

MiniFTOPS XXI, er den nåværende utgaven av denne fantastiske online serien som startet 6. januar og varer fram til 20. januar. Finalen og den 35. turneringen er en $70+$5No Limit Holdem Multi-Entry turnering med en garantert premiepott på $750 000! Takket være PokerNews sitt fantastiske forhold til Full Tilt Poker , kan du som leser delta i MiniFTOPS XXI Main Event helt gratis!

Klokken 13:00 ET den 19. januar vil Full Tilt Poker avholde en gratisturnering som gir 100 spillere et sete til MiniFTOPS XXI Main Event! Det er $7 500 i premier (seter) til PokerNews sine lesere! For å kunne spille i MiniFTOPS PokerNews Freeroll må man følge disse enkle stegene:

  • Logg deg inn på din Fult Tilt Poker konto.
  • Finn MiniFTOPS PokerNews Freeroll (ID: 247387976) under Tournament > Private tab.
  • Skriv inn passordet.
  • Bli blant dem 100 beste og vinn ditt sete til MiniFTOPS XXI Main Event, verdi på $75.

Passordet blir lagt ut i denne artikkelen og i en senere artikkel den 18. januar, så sett en påminnelse i kalenderen og følg med hos PokerNews.

Passordet til MiniFTOPS PokerNews Freeroll er:

minihouse123

Er du en av dem som enda ikke har en Full Tilt Poker konto, frykt ikke, PokerNews kan hjelpe deg med og samtidig gi deg en stor innskuddsbonus også. Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og du er berettiget til en 100 % bonus på opp til $600. Pluss at du vil motta 10 gratisbilletter til $50K First Deposit Freerolls Serien!

Sjekk ut vår Full Tilt Poker review side for mer informasjon.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories