WSOP 2018

Vinn en Nexus 4 smarttelefon og en del av $2 000 – Kun hos PartyPoker

Win a Nexus 4 smartphone

En av dem mest ettertraktede smarttelefonene for tiden er Nexus 4 smartphone, som har vært lengre utsolgt enn det den har vært tilgjengelig i butikkene, men PartyPoker tilbyr nå alle PokerNews sine lesere til å vinne en slik en og dele en premiepott $2 000.

Den 9. februar klokken 20:00 GMT vil PartyPoker holde en Aussie Millions Freeroll som eksklusiv for PokerNews sine lesere. Alle lesere som laster ned og gjør sitt første innskudd hos PartyPoker gjennom PokerNews i perioden 28. januar – 9. februar vil automatisk delta ved PokerNews Aussie Millions Freeroll.

  • Turnering: PokerNews Aussie Millions Freeroll
  • Dato: 9. Februar, 2013
  • klokken: 20:00GMT
  • Premiepott: Nexus 4 pluss $2 000
  • Utbetalingsstruktur: Vinneren mottar en Nexus 4, pengepremier etter PartyPoker sin standard utbetalingsstruktur.
  • Restriksjoner: Kun tilgjengelig til PokerNews sine lesere som gjør sitt første innskudd av penger i perioden 28. januar til 9. februar

Kvalifiseringsperioden er kun åpen fram til 9. februar, kommer startfeltet til å være mye mindre enn normalt og dette gjør at sjansene til å vinne øker betraktelig.

Gjør ditt første innskudd hos PartyPoker og du kan ende opp med en Google Nexus 4 smarttelefon!

Vinn en Nexus 4 smarttelefon og en del av  000 – Kun hos PartyPoker 101

Motta $50 i GRATIS bonus uten innskudd

Last ned PartyPoker gjennom PokerNews, lag en nye PartyPoker konto (du må ikke ha en konto hos PartyPoker fra før) og legg inn bonuskoden "NOFREE50 ", fyll inn registreringskjema i cashieren hos PartyPoker, gå tilbake til PokerNews og fyll inn vårt lille registreringsskjema, vent til du mottar en Bekreftelse til din E-post adresse fra free50@pokernews.com.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Besøk PartyPoker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories