888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews ønsker Full Tilt Poker ombord som en av våre ledende partnere

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerNews ønsker Full Tilt Poker ombord som en av våre ledende partnere 0001

2013 har startet og PokerNews har allerede kommet med enda flere gode tilbud til våre lesere. I dag kan endelig PokerNews sine lesere laste ned og registrere seg hos Full Tilt Poker gjennom oss og bruke fordelene man får når man er et medlem av Team PokerNews.

Full Tilt Poker ble relanserte i november 2012 med Rational Group – eierne av PokerStars. Bare etter noen timer etter relanseringen ble Full Tilt Poker igjen den nest største pokersiden igjen, bare slått av PokerStars.

En av grunnene til at Full Tilt Poker er så populær igjen er at Fullt Tilt Poker gir alle nye spillere en herlig velkomstpakke. Alle som gjør sitt første innskudd av penger til deres Full Tilt Poker konto vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Fakta er at man treger ikke å sette inn $600 i et beløp, fordi de tre første innskuddene som blir gjort innen 60 dager vil gjelde ved bonusen. Det er ikke bare denne fantasiske velkomstbonusen nye spillere vil få glede av. De vil også motta 10 billetter til FTP sin $50k First Deposit Freerolls Serie.

Disse billettene gir tilgang til 10 x $5 000 freerolls som spilles hver søndag klokken 06:00ET og 14:30ET og spillere kan oppleve at deres bankroll øker mye!

Ved og laste ned Full Tilt Poker via PokerNews vil du automatisk bli et medlem av Club PokerNews, som gir fordeler av kampanjer som eksklusive til PokerNews lesere. I løpet av de kommende ukene, månedene og år kan dette komme opp i store beløp og mye gode verdier!

Hvis du laster ned Full Tilt Poker i dag, vil du kunne delta i MiniFTOPS XXI, en fantastisk online turneringsserie som starter 6. januar, fordelt på 35 øvelser og $3 000 000 i garantere premiepenger. Når miniFTOPS ble avholdt i desember klarte PokerNews sin egen Kristy Arnett å gjøre $50 om til hele $31 344,40 da hun vant øvelse #12! Kan du følge etter? Det er bare en måte å finne det ut på!

Hva synes du?