PokerNews Norge – Tilbakeblikk på 2012 – September

PokerNews Norge – Tilbakeblikk på 2012 – September 0001

Bilde: The Lederer Files

Stanley Choi vinner av Macau High Stakes Challenge og US$6 465 746 i pengepremie

Stanley Cho
Stanley Cho

Macau High Stakes Challenge startet på fredag og i følge rapportene stilte hele 73 spillere opp hvor innkjøpet var på HK$2 000 000 (US$260 000). Av de 73 som stilte var det 21 spiller som valgte å kjøpe seg inn igjen på nytt og premiepotten ble på totalt HK$182 360 000 (US$23 511 000).

Vinneren ble Stanley Choi som fikk med seg HK$50 149 000 (US$6 465 746) I førstepremie og det tok han en dag å vinne øvelsen. De som kom seg i pengene var ingen ringere enn Phil Ivey, Philipp Gruissem og JP Kelly. John Juanda som nylig kom seg til finalebordet under EPT Barcelona Main Event, klarte sitt andre finalebord på under to uker. Juanda endte til slutt på en 5. plass med $1 645 800 i premie.

Les mer om Stanley Choi

Sam Razavi vant 2012 PokerStars APPT Melbourne Main Event

Sam Razavi
Sam Razavi

2012 PokerStars Asia Pacific Poker Tour Melbourne Main Event ble ferdigspilt mandag lokal tid etter fem lange dager ved pokerbordene. Vinneren ble Sam Razavi fra England og en førstepremie på $326 125.

Les mer om PokerStars APP Melbourne Main Event

Thor Hansen er nominert til 2012 Poker Hall of Fame

Thor Hansen er nominert til 2012 Poker Hall of Fame
Thor Hansen er nominert til 2012 Poker Hall of Fame

World Series of Poker har annonsert de 10 finalistene til 2012 Poker Hall of Fame 2012, der i blant vår egen Thor Hansen. Opp til to av de ti nominerte vil bli innlemmet dette års kull ved WSOP Main Event i slutten av oktober. De ti finalistene ble stemt fram etter en nominasjonsprosess hos WSOP.com og deretter godkjent av Poker Hall of Fame Governing Council.

Les mer om nominasjonen til Thor Hansen

Eksklusivt - Howard Lederer Files: Begynnelsen av Full Tilt Poker del 1

Howard Lederer Files
Howard Lederer Files

PokerNews sin dyktige journalist Matthew Parvis mottok den 30. august en telefon om at Howard Lederer var interessert å bryte sin nesten to års stillhet ved å stille opp til et intervju med PokerNews. På dette tidspunktet var ikke alt spikret og klart. Parvis tok muligheten og starter prosessen for å få i gang intervjuet med Lederer og slik at hele poker verden kan få svar på hva som virkelig skjedde med Full Tilt Poker.

Del 1 - Begynnelsen av Full Tilt Poker
Del 2 - Oppsiktsvekkende e-post, valget om å bli værende i USA og mer
Del 3 - Backlog og Black Friday
Del 4 - Black Friday og søken etter løsninger
Del 5 - Phil Ivey søksmålet
Del 6 - Utestående lån til styremedlemmer og Groupe Bernard Tapie komplikasjoner
Del 7 - PokerStars redder dagen og en siste unnskyldning til FTP kundene

PokerStars annonserte relansering av Full Tilt Poker og tilbakebetalingen til ikke-amerikanske spillerne.

Tilbakebetaling av penger til spillere
Tilbakebetaling av penger til spillere

På mandag denne uken avslørete PokerStars sine planer om å tilbakebetale $184 000 000 til tidligere Full Tilt Poker kunder som bor utenfor USA. Det er også annonsert at FullTiltPoker.com vil bli relansert første uken i november.

Les mer om PokerStars og Full Tilt Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories