PokerNews Norge – Tilbakeblikk på 2012 – November

PokerNews Norge – Tilbakeblikk på 2012 – November 0001

Bilde: Morten Klein med 2. plass i WPT København

Full Tilt Poker åpner i dag klokken 12:00

Full Tilt Poker åpner
Full Tilt Poker åpner

PÅ mandag annonserte Full Tilt Poker via via Twitter at dørene åpner for pengespill tirsdag klokken 12:00 GMT for spillere som er lokalisert utenfor USA og Italia vil ha full tilgang til sine kontoer og penger for første gang siden september 2011. Lanseringen vil inneholde Full Tilt Poker's Deal Me In kampanjen hvor det gis bort $250 000 i en serie av gratisturneringer fra 6-11. november.

Les mer om åpningen av Full Tilt Poker

Dan Cates vant over Ben Sulsky ved PokerStars All-Star Showdown for $550 000

Dan Cates
Dan Cates

Den første årlige All-Star Showdown hvor åtte spillere spiller No-Limit Heads-Up matcher og hvor vinneren går videre til neste runde fant sted hos PokerStars fra 27. oktober til 4. november hvor åtte av de beste spillerne i verden deltok. Etter syv intense kamper var det til slutt Dan “w00ki3z” Cates som vant tittelen og $550 000 i førstepremie .

Les mer om PokerStars All-Star Showdown

Full Tilt Poker: Vil proffene spille eller ta ut pengene sine?

Tar proffene ut pengene sine fra Full Tilt Poker?
Tar proffene ut pengene sine fra Full Tilt Poker?

PokerNews har sjekket med sosiale medier og kommer her med flere reaksjoner og kommentarer som vi føler generelt kan tas med i lanseringen av FTP. Vi har også spurt noen proffer om de vil starte og spille igjen hos FTP eller ta ut sine penger.

Les hva proffene sier om saken

2012 World Poker Tour Købehavn: Olsson vant foran Morten Klein

Morten Klein
Morten Klein

Morten Klein startet som nr 6 av 6 ved finalebordet under WPT København, men klarte ikke å slå svensken Emil Olsson i heads-up matchen om tittelen.

Les mer om WPT København og Klein sin 2. plass

FTP forlenger ikke avtalen med sine “Red Pros”

Forlenger ikke avtalen med sine “Red Pros”
Forlenger ikke avtalen med sine “Red Pros”

Stadig flere spørsmål kommet siden lanseringen av Full Tilt Poker som eies av Rational Group, som også er eiere av PokerStars. Et av disse spørsmålene som har bekymret de tidligere FTP “Red Pros” som har blitt utelatt av det tidligere FTP styre. I en e-post som ble mottatt av PokerNews Frankrike har den nye ledelsen informert alle “Red Pros” at de ikke vil kunne fortsette med sine red-pro statuser, eller at deres kontrakter fortsetter.

Les mer om Full Tilt ”Red Pros"

Hva synes du?

More Stories

Other Stories