PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, Poker770 og PKR

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, Poker770 og PKR 0001

PokerNews er den rette plassen når man skal få en oversikt over hvilke pokersider som har dem beste verdiene og kampanjer. Ved å benytte seg av PokerNews +EV trenger man ikke å lette lenger.

Mange sjekker muligens PokerNews for oppdateringer fra live turneringer, nye videoer og nyheter innen poker, men viste du at PokerNews er også stedet hvor spillere får gode verdier ved å registrere seg ved nye pokersider? Her er noen eksempler på "PokerNews +EV" (gode tilbud) denne uken.

PKR's 3 Ways to Victory

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, Poker770 og PKR 101

Kvalifseringsperioden for de tre forskjellige måtene til Victory kampanjen starter den 21. januar og varer helt fram til [B. mars [/B]. I løpet av denne tiden kan PokerNews sine lesere velge hvilken måte som passe dem best til å kvalifisere seg.

Nye spillere som har lastet ned PKR gjennom PokerNews kan gjøre sitt førte innskudd i løpet av kvalifseringsperioden og blir dermed belønnet med et sete til PokerNews sin eksklusive $5 000 turnering.

Spillere som allerede har lastet ned PKR gjennom PokerNews sine linker kan også delta i kampanjen og har to muligheter til å kvalifisere seg på. Et sete til $5 000 turneringen blir belønnet til spillere som har spilt inn 100 PKR poeng på 10 dager i kvalifseringsperioden. Et sete til $5 000 turneringen blir belønnet til spillere som har spilt inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifseringsperioden. Den andre muligheten er å genere 3 000 PKR poeng gjennom hele kvalifseringsperioden (21. januar – 4. mars).

Liker du dette? Klikk for mer informasjon.

$15 000 Titan Winter Freeroll Serie

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, Poker770 og PKR 102

$15 000 Titan Winter Freeroll Serie er I fullsving og den neste av gratisturneringen med $1 000 I premiepotten starter i kveld klokken 19:00 GMT. Hvis man gikk glipp av kvalifiseringen til denne, så har vi mange igjen av disse eksklusive PokerNews gratisturneringene man kan delta i – hver uke fram til 3. mars.

Klikk her for mer informasjon.

Registrer deg og motta $50 gratis hos både PartyPoker og Poker770!

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, Poker770 og PKR 103

Vil du at noen skal sette inn $50 helt gratis inn på din pokerkonto?

PokerNews gir deg muligheten til å øke din bankroll ved å registrere seg hos enten Poker770 eller PartyPoker.
Du kan enkelt doble $50 til $100 ved å registrere deg hos dem begge!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories