888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, PartyPoker og PokerStars

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, PartyPoker og PokerStars 0001

PokerNews er den rette plassen hvor man finner de beste verdiene med å registrere seg til nye pokersider. Her er noen av tilbudene som våre lesere kan benytte seg av ved vår PokerNews +EV:

$15 000 Titan Winter Freeroll Serie

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, PartyPoker og PokerStars 101

$15 000 Titan Winter Freeroll Serie er I fullsving og den neste av gratisturneringen med $1 000 I premiepotten starter i kveld klokken 19:00 GMT. Hvis man gikk glipp av kvalifiseringen til denne, så har vi mange igjen av disse eksklusive PokerNews gratisturneringene man kan delta i – hver uke fram til 3. mars.

Klikk her for mer informasjon.

Vinn din del av en premiepott på $22 500 ved januar utgaven av vår eksklusive PokerStars Freeroll

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, PartyPoker og PokerStars 102

Nok en gang har PokerNews og PokerStars kommet med en herlig gratisturnering som eksklusiv for PokerNews sine spillere og som har en garantert premiepott på $22 500. En bedre mulighet til å vinne gratis penger i begynnelsen av 2013, må man lette lenge etter.

Den eksklusive PokerNews Freerollen er kun for spillere som har lastet ned og registrert seg hos PokerStars gjennom PokerNews sine linker og markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS" må gjøre sitt første innskudd av penger til sin PokerStars I perioden 1-31. og man mottar automatisk en billett til vår gratisturnering..

Nåværende spillere med en PokerStars konto gjennom PokerNews har nok allerede benyttet seg av våre herlige kampanjer tidligere som til nå har til sammen vært på $500 000. Disse spillerne kan også delta i vår $22 500 Freeroll ved å spille inn 100 VPP i samme perioden.

Liker du dette?? Klikk her for mer info.

Vi vil hjelpe deg med en gratis PartyPoker bankroll!

PokerNews +EV: Øk din bankroll hos Titan, PartyPoker og PokerStars 103

Mange kan nok kvie seg til å sette inn penger til en online pokerside for første gang. Kanskje man ikke vil risikere sine egne penger til å teste ut en ny pokerside. For å hjelpe deg i gang er PokerNews så selvsikre at du vil ha garantert like en av våre pokerpartnere og vi vil gi deg en bankroll på gratis $50 som du kan spille med hos PartyPoker. Ja, det er $50 helt gratis!.

For å kunne motta gratis $50 må du klikke deg inn på partypoker.pokernews.com og følge de fem enkle stegene og brukePokerNews sin bonuskode når du registrerer din pengekonto. Legg til din informasjon til oss ved steg 4 og 5 og du er nå klar til å motta penger – gratis penger.

Hva synes du?