WSOP 2018

PokerNews +EV: $15 000 Titan Winter Freeroll Serie, $22 500 PokerStars Freeroll og mer

PokerNews +EV: $15 000 Titan Winter Freeroll Serie, $22 500 PokerStars Freeroll og mer 0001

PokerNews er den rette plassen hvor man finner de beste verdiene med å registrere seg til nye pokersider. Her er noen av tilbudene du som leser av PokerNews kan ta del i ved vår PokerNews +EV:

Spill i gratisturneringer i vår $15 000 Titan Winter Freeroll Serie

Nyttårsfeiringen er overstått og et nytt (poker)år er akkurat startet. Hva er ikke bedre enn å starte det nye året med vår fantastiske $15 000 Titan Winter Freeroll Serie hvor det er hele 10 x $1 000 Freeroll og 17 x $100 Freeroll igjen å spille i. Hva venter du med? Spill inn Titan Points i dag å motta ditt sete til den neste av våre Freerolls som er eksklusivt for PokerNews sine lesere med konto hos Titan Poker.

Klik her for mer informasjon.

$10 000 Double Up Sit and Go Madness kampanjen avsluttes snart!

William Hill$10 000 Double-Up Sit-and-Go Madness kampanje avsluttes den 10. januar, 2013, sørg for at du ikke går glipp av lett tjente penger med å delta I dag!

$10 000 Double-Up Sit-and-Go Madness kampanjen er snart ferdig, men der er enda noen dager igjen til at man kan vinne seg lettjente penger.

I skrivende stund trenger spillere kun to poeng for å komme inn på ledertavlen for å kunne vinne $50. To WH poeng er veldig lett å spille inn. Som navnet tilsier er kampanjen fokusert på det populære formatet; Double Up Sit and Gos. Her vil spillere tjene seg poeng hver dem spiller. Målet er å tjene så mang poeng som mulig og komme blant dem 100 beste på ledertavlen, som vil gi spillere lettjente penger i premie.

LIkte du lesningen? Klikk her for mer informasjon.

Vinn din del av $22 500 i vår eksklusive PokerStars Freeroll

Nok en gang har PokerNews og PokerStars kommet med en populær og eksklusiv Freeroll som har en premiepott på hele $22 500. Benytt muligheten som leser av PokerNews til å øke din bankroll ved å delta i Freerollen som er eksklusiv for PokerNews.

PokerNews $22 500 Freeroll (Tournament ID #664167277) finner sted 07. februar klokken 19:00 GMT og er kun tilgjengelig for spillere som har registrert seg hos PokerStars ved bruk av vår markedsføringskode. Nye spillere som har benyttet seg av markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS " ved registreringen av deres PokerStars konto, må gjøre sitt første innskudd hos PokerStars i perioden 1-31. januar og de vil automatisk bli med i $22 5000 Freerollen.

Nåværende spillere med en PokerStars konto gjennom PokerNews har nok allerede benyttet seg av våre herlige kampanjer tidligere som til nå har til sammen vært på $500 000. Disse spillerne kan også delta i vår $22 500 Freeroll ved å spille inn 100 VPP før 31, januar

Klikk for mer informasjon.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories