NBC National Heads-Up Poker Championship -- Runde 2 og 3

Torsdag startet endelig NBC National Heads-Up Poker Championship opp igjen etter 1 års pause. Det populære tv-showet/turneringen med 64 inviterte startet med 32 kamper ved Caesars Palace i Las Vegas, hvor hver spiller kjøpte seg inn for $25 000 for å ha muligheten til topp premien på $750 000.

Blant dem spiller som kom seg videre til dag 2 var Full Tilt Poker spillerne Tom Dwan og Viktor Blom, Phil Ivey, Doyle Brunson, Antonio Esfandiari, Phil Galfond,, Jonathan Duhamel, Barry Greenstein og Phil Hellmuth som jaktet sin andre seier. En annen tidliger mester, Huck Seed ser også ut til å ha samme målsetning som Helmuth etter at han slo ut Mohsin Charania ved runde 1.

Slik endte runde 2:

NBC National Heads-Up Poker Championship -- Runde 2 og 3 101

Slik endte runde 3:

NBC National Heads-Up Poker Championship -- Runde 2 og 3 102

Oppsettet til runde 4 som spilles lørdag klokken 14:00 PST i Las Vegas

NBC National Heads-Up Poker Championship -- Runde 2 og 3 103

Nedenfor er noen intervjuer som Sarah Grant gjorde under runde 2 og 3 på fredag

PokerNews kjører en live oppdatering fra runde 4 klokken 14:00 PST, klikk deg inn hos PokerNews.com og få med deg live oppdateringen fra NBC National Heads-Up Poker Championship.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories