Milestone Hands er ulovlige i Danmark

Milestone Hands er ulovlige i Danmark 0001

Milestone Hands har eksistert lenge og vært veldig populært hos PokerStars, hvor kampanjen har gitt alle spillere fra hobbyspillere til highrollere muligheten til å øke deres bankroll ved å spille med eller være aktiv i den aktuelle milepælhånden.
Ved PokerStars' "Road To 100 Billion" ble hånd nummer 90 milliard nådd, noe som gav spilleren ”m1sspiggy” hele $66 380 for å vinne hånden, da hun/han med to par og {4-Clubs}{7-Clubs} vant et $1/2 6max bord. I hånden blev det utdelt premier for totalt $229 630.

I alt ble det delt ut milestone-premier for mer enn $1 150 000 .
I Danmark har en ny lovgivning gjort at danske spillere ikke kan delta i slike kampanjer i fremtiden. Spillemyndigheten i Danmark har utformet en ny paragraf:

”Det er ikke tilladt at have en pulje, som fx udløses ved hånd nr. 100.000.000, der spilles hos en tilladelsesindehaver, eller en lodtrækning blandt alle, der deltager i en turnering. Dette er lotteri.”

Dette betyr at pokersider som PokerStars ikke kan dele ut gevinster fra Milestone hender til dansker og de danske spillerne må derfor se langt etter muligheten til å vinne fantastiske premier ved den kommende håndnummer 100 milliarder forsvinne.
Samtidig ser det også ut til at loddtrekninger hos bookmakere også rammes av den nye paragrafen, hvor man kan vinne Champions Leauge billetter eller lignende ved å gjøre et veddemål på siden:

2.1 Eksempler på købsbetingede spil Tilladelsesindehaveres købsbetingede spil vil oftest være et nyt spil i spillet. Et nyt spil i spillet foreligger, når spilleren ved at deltage i et spil kan opnå at deltage i et andet spil. Begge spil afholdes uafhængigt af hinanden.

.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories