Delta og spill om $5 000 ved Victory kampanjen hos PKR

3 Ways to Victory

PokerNews har nå en mulighet til å delta i en eksklusiv turnering hos PKR som har en premiepott på $5 000. Turneringen finner sted klokken 19:00 GMT den 9. mars og det er tre måter man kan kvalifisere seg gjennom.

Kvalifseringsperioden for de tre forskjellige måtene til Victory kampanjen starter den 21. januar og varer helt fram til [B. mars [/B]. I løpet av denne tiden kan PokerNews sine lesere velge hvilken måte som passe dem best til å kvalifisere seg.

Nye spillere som har lastet ned PKR gjennom PokerNews kan gjøre sitt førte innskudd i løpet av kvalifseringsperioden og blir dermed belønnet med et sete til PokerNews sin eksklusive $5 000 turneringen. Disse nye spillerne kan velge en av tre velkomstbonuser også. Bruk bonuskoden "PNPKR500" for $500 I bonus, eller "PNPKR150" for $150 I bonus. Til slutt, bruk bonuskoden "PNPKR5" og PKR vil kreditere din konto med €5 når ditt første innskudd er gjennomført.

Spillere som allerede har lastet ned PKR gjennom PokerNews sine linker kan også delta i kampanjen og har to muligheter til å kvalifisere seg på. Et sete til $5 000 turneringen blir belønnet til spillere som har spilt inn 100 PKR poeng på 10 dager i kvalifseringsperioden. Et sete til $5 000 turneringen blir belønnet til spillere som har spilt inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifseringsperioden. Den andre muligheten er å genere 3 000 PKR poeng gjennom hele kvalifseringsperioden (21, januar – 4. mars).

PKR poeng blir utbetalt i rater på 100 per $1 som er betalt i rake eller avgifter ved innkjøp i turneringer, noe som betyr at man kan delta i turneringen med å spille inn $10 i rake!

3 kvalifiseringsmuligheter til Victory kampanjen

  • Gjøre ditt første innskudd av penger.
  • Spill inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifseringsperioden.
  • Spill inn 3 000 PKR poeng gjennom hele kvalifseringsperioden.

$5000 Freerollen skjer ikke hver dag, så sørg for at du ikke går glipp av denne herlige muligheten til å vinne penger og øke din bankroll!

PokerromStandard BonusPokerNews BonusBonuskode Min. innskuddRegistrering

Delta og spill om  000 ved Victory kampanjen hos PKR 101

$Gratis $5$500PNPKR500$20Last ned PKR Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories