888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn din del av $22 500 ved PokerStars Freerollen – Kvalifiseringen avsluttes i kveld!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
$22,500 freeroll

PokerNews and PokerStars har laget en eksklusiv PokerNews Freeroll med en premiepott på $22 500, men du må være rask dersom du vil delta i denne. Kvalifiseringen avsluttes i kveld!

Nyttårsaften er tradisjonelt en kveld som brukes til feiring og nyttårsraketter med det nye året. Sett av litt tid før feiringen starter og du kan kvalifisere seg til den eksklusive PokerNews Freerollen i 2013.

Den eksklusive PokerNews Freerollen er kun for spillere som har lastet ned og registrert seg hos PokerStars gjennom PokerNews sine linker og markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS", disse spillerne trenger å gjøre sitt første innskudd før utgangen av 2012 – i kveld klokken 23:59 får og motta et sete til vår $22 500 store Freeoll.

Nåværende spillere med en PokerStars konto gjennom PokerNews har nok allerede benyttet seg av våre herlige kampanjer tidligere som til nå har til sammen vært på $500 000. Disse spillerne kan også delta i vår $22 500 Freeroll ved å spille inn 100 VPP før i kveld 23:59.

Freerollen starter 7. Januar klokken 19:00 GMT og premiepotten på $22 500 blir utbetalt etter PokerStars sin utbetalingsstruktur. Husk å sette av 7. januar hvor du kan øke din bankroll ved å vinne gratis penger hos PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Vinn din del av  500 ved PokerStars Freerollen – Kvalifiseringen avsluttes i kveld! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

More Stories

Hva synes du?