WSOP 2018

Vinn din del av $22 500 ved PokerStars Freerollen – Kvalifiseringen avsluttes i kveld!

$22,500 freeroll

PokerNews and PokerStars har laget en eksklusiv PokerNews Freeroll med en premiepott på $22 500, men du må være rask dersom du vil delta i denne. Kvalifiseringen avsluttes i kveld!

Nyttårsaften er tradisjonelt en kveld som brukes til feiring og nyttårsraketter med det nye året. Sett av litt tid før feiringen starter og du kan kvalifisere seg til den eksklusive PokerNews Freerollen i 2013.

Den eksklusive PokerNews Freerollen er kun for spillere som har lastet ned og registrert seg hos PokerStars gjennom PokerNews sine linker og markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS", disse spillerne trenger å gjøre sitt første innskudd før utgangen av 2012 – i kveld klokken 23:59 får og motta et sete til vår $22 500 store Freeoll.

Nåværende spillere med en PokerStars konto gjennom PokerNews har nok allerede benyttet seg av våre herlige kampanjer tidligere som til nå har til sammen vært på $500 000. Disse spillerne kan også delta i vår $22 500 Freeroll ved å spille inn 100 VPP før i kveld 23:59.

Freerollen starter 7. Januar klokken 19:00 GMT og premiepotten på $22 500 blir utbetalt etter PokerStars sin utbetalingsstruktur. Husk å sette av 7. januar hvor du kan øke din bankroll ved å vinne gratis penger hos PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Vinn din del av  500 ved PokerStars Freerollen – Kvalifiseringen avsluttes i kveld! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories