The Micros vender tilbake - The Lost Episode

The Micros vender tilbake - The Lost Episode 0001

Det er gått nesten 1 år siden vi hørte sist i fra Chase, Max, Balls og resten av The Micros gjengen. Men stillheten ble brutt i helgen da skaperneJohn Wray og Jay Rosenkrantz lanserte The Lost Episode, den siste episoden i den populære serien.

Tidligere i år, tilbød PokerStars seg som sponsor til episoden "special holiday present" til fansen, men lanseringen ble satt på hold da PokerStars gjennomførte oppkjøpet av Full Tilt Poker. Etter en ventetid på flere måneder, fikkThe Micros grønt lys på mandag og som gledet mange fans.

Orginaltittelen Chase Berger and the Temple of Zoom, The Lost Episode har med seg de vanlige karakterende pluss Daniel "Jungleman" Cates, Vanessa Selbst, Randy "nanonoko" Lew, Daniel Negreanu, Phil Galfond, Liv Boeree, Jonathan Duhamel og Melanie Weisner. Sjekk ut episoden her:

Hva synes du?

More Stories

Other Stories