888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Siste mulighet til å kvalifisere seg til $5 000 PokerAce Freeroll – Ingen innskudd!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerAce $5,000 Freeroll

PokerAce kjører en spesial $5 000 Freeroll som er kun for PokerNews sine lesere, men man raske på om man vil delta. $5 000 Freerollen finner sted klokken 10:00 GMT den 30 og for og delta må man klare kvalifiseringen som avsluttes i dag, 28. desember.

Heldigvis for PokerNews sine lesere er kravene veldig enkle og rett fram. Alt man trenger for å kunne delta er en PokerAce konto gjennom PokerNews. Som sagt må man raske på da tiden for å lage sin PokerAce konto har frist ut dagen i dag.

Spillere som allerede har en konto hos PokerAce gjennom PokerNews før desember kan også delta ved denne Freerollen.

PokerAce er en av de få pokersidene som tilbyr 13-korts Chinese Poker og som garantert vil bli likt av våre lesere. PokerAce tilbyr et stort spekter av satellitter til Asian Poker Tour (APT), Asia Pacific Poker Tour (APPT), Manilla Millions og mange flere store live turneringer.

Det er ikke bare Chinese Poker og gratisturneringer som er verdt en hos PokerAce. De har også en innskuddsbonus på 200 % opp til $2 500 på ditt første innskudd. For å spille til deg denne herlige bonusen trenger du 30 PokerAce Points (PPP) for å motta $1 av bonusen. Spillere vil tjene 10 PPP per $1 i betalt rake eller avgifter.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Ikke utsett registreringen hos PokerAce lengre, gjør det i dag og delta i PokerNews sin eksklusive $5 000 PokerAce Freeroll, spille online poker og Chinese Poker ved den neste store pokersiden.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?