888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNyheter: Phil Galfond lanser ny nettside, NBC er tilbake med National Heads-Up Poker Championship og mer

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Nightly Turbo

PokerNyheter 8. desember, 2013

Lær fra Phil

Det har vært mer enn 12 måneder siden Phil Galfond forlot Blue Fire Poker, siden han har jobbet med i flere år. Nå har Galfond kommet tilbake i treningsmodus med en ny side, RunItOnce.com.

Siden kommer med instruktører i verdensklasse med Di og Hac Dang, Steve Gross, James Obst, Jason Koon og en håndfull andre som skal bidra med deres ekspertise innen no-limit hold'em, pot-limit Omaha og turneringer. Proffene er delt inn i to kategorier — Essential and Elite – som vil spille en rolle ved abonnement pakker og utvalget til sine kunder.

Galfond Twittret om lanseringen av sin første video som er gratis til alle, som skal bidra med lanseringen av sin nye side. Videoen viser at han spiller en $200/400 PLO økt mot Ben “Sauce 123” Slusky, Viktor “Isildur1” Blom og Gus “Broski” Hansen.

Du kan nå se den første videoen hos RunItOnce.com og du diskutere med andre medlemmer om alt fra spilte hender, bad beats og alt annet ved poker. Spillere kan også laste opp sine egne videoer fra spilte hender, hand reviews og mer.

Sjekk ut RunItOnce.com.

NBC er tilbake med National Heads-Up Poker Championship

Etter 1 år vil det populære NBC National Heads-Up Poker Championship returnere i 2013, i følge en Twitter post av POKER PROductions på torsdag.
Turneringen som har et innkjøp på $20 000 vil bli avholdt i perioden 24-26. januar ved Caesars Palace, den samme plassen hvor turneringen har blitt avholdt fra 2005 – 2011. POKER PROductions annonserte på torsdag at alle episodene vil bli sendt i mars og vil sendeskjema er satt for hele 6 uker. Hver episode vil vare i to timer.
Turneringen oppnådde en respektabel 1,5 rating i løpet av syv år hos NBC, men nettverket trakk turneringen tilbake etter at PokerStars og Full Tilt Poker, som var showets største annonsører måtte trekke seg ut av USA i 2011.

National Heads-Up Poker Championship er en invitasjonsturnering hvor de 64 beste spillerne og kjendiser deltar. Phil Hellmuth vant den første i 2005, spillere som Chris Ferguson, Ted Forrest, Annie Duke og Erik Seidel har også vunnet turneringen. Anette Obrestad har siden sitt gjennombrudd deltatt siden 2008 ved National Heads-Up Poker Championship.

Tv-showet er produsert av Poker PROductions, samme selskapet som produserer World Series of Poker for ESPN og Poker After Dark. I et intervju med PokerNews i februar fortale produsent Mori Eskandani at han var 90 % sikker på at National Heads-Up Poker Championship vil starte igjen i 2013.

"That’s a very fun event and I know it’s going to be sorely missed this year, but it’s coming back," Eskandani told Chad Holloway. "All these shows are coming back, it’s just that things got murky out there, and like I said, all of a sudden there were dark clouds up there. I know it’s still there and all of us are hoping it’ll go away. I’m confident, I have a lot of faith in our justice system, and I think things will get worked out."

Online poker trafikken øker

PokerStars sin 90 Billionth Hand kampanje er en av grunnene til at det har vært en markant økning på online poker trafikken, hele 3 % økning på pokersider fra hele verden, I følge PokerScout.com.

Da den 90 billionth hand ble utdelt den 29. november var mer enn 93 168 spillere sittende ved bordene hos PokerStars, noe som resulterte i en økning på 11 prosent hos PokerStars ved den siste uken i november. Etter endt kampanje dalte trafikken tilbake til det normale. Det er forventet en radikal endring i trafikken i neste uke.

PokerStars regner med å dele ut sin hand nummer 95 milliarder i løpet av mars, 2013 og sin 100 milliarder hånd i juni.

Full Tilt Poker hadde gjennomsnitt på 4 800 spillere denne uken, noe som holder til en solid 2. plass. Men trafikken har dalt 19 % forrige som er totalt 55 prosent mindre uken Full Tilt Poker ble relansert. FTP kjører nå din populære Full Tilt Online Poker Series, men PokerScout rapporterer aldri har vært en avgjørende faktor på antall cash spillere.
Slik så online poker trafikken på fredag:

RangeringSide7- dagers gjennomsnitt (Cash spillere)
1PokerStars23 400
2Full Tilt Poker4 750
3iPoker2 750
4PartyPoker2 700
5888Poker2 050
6PokerStars.it1 960
7PokerStars.es1 840
8Winamax.fr1 540
9Ongame1 500
10MPN1 440

Sjekk ut hele rapporten hos PokerScout.com.

Elisbeth Hille ble beste norske under WPT Praha

Team Betfair spilleren Elisabeth Hille var den eneste norske som gikk videre til dag 3. Under dag 3 på fredag endte Hille all-in med {a-}{q-} mot {8-}{8-}, ingen hjelp for Hille i bordet som endte på en 50. plass med $9 043 i pengepremie.

Topp 10 foran dag 4 ved WPT Praha

RangeringSpillerChips
1Tony Chang2 173 000
2Bodo Sbrzesny1 703 000
3Konstantin Danilov1 377 000
4Michael Gagliano1 266 000
5Elio Fox1 186 000
6Marcin Wydrowski1 118 000
7Yann Dion877 000
8Frank Stumpf772 000
9Sergey Vasilyev768 000
10Alexander Lahkov720 000

Her kan du følge live stream og oppdatering av WPT Praha

Hva synes du?