WSOP 2018

PartyPoker: Opplev VIP behandlingen ved VIP Winter Magic kampanjen

PartyPoker Weekly

PartyPoker har lagt ut en ny kampanje til sine spillere og vi har informasjonen om denne. Les mer om den nye VIP kampanjen og hvordan man kan delta i Aussie Millions gratis og mer.

Opplev VIP behandling i vinter.

Alle som har VIP status hos PartyPoker ved at kampanjen er lønnsom, men dette har nå økt til det bedre. Dette er takket være deres VIP Winter Magic kampanjen som var ut desember. VIP Winter Magic er kun til spillere som er medlem av Palladium og Palladium Elite og har man en av disse statusene er det bare å gratulere, hvis ikke går man glipp av noen gode verdier.

Fof hvert 500 PartyPoints som spilles inn vil man motta en VIP Magic skrapelodd som garanterer 16 premier. Se bilde nedenfor for en oversikt over premiene ved denne kampanjen.

PartyPoker: Opplev VIP behandlingen ved VIP Winter Magic kampanjen 101

For å bli en Palladium VIP trenger man 9 000 PartyPoints i løpet av et kvartal. Palladium VIP-er tar del i gode kampanjer og belønninger, inkludert 30 % rakeback.

For de av dere som spiller mye så trenger man 40 000 PartyPoints i et kvartal for å bli Palladium Elite VIP. Som navnet tilsier er Palladium Elite VIP en elite gruppe av spillere som blir behandlet som VIP, inkludert 50 % rakeback.
Besøk PartyPoker i dag!

Motta en gratis gave hver dag fram til julaften

PartyPoker: Opplev VIP behandlingen ved VIP Winter Magic kampanjen 102

PartyPoker har nå lansert sin egen adventskalender for voksne med sin nye kampanje. Fram til 24. desember belønner PartyPoker sine spillere med en gratis gave bare for å logge seg inn på sin PartyPoker konto, åpne adventskalenderen for i dag og se hva din gratis gave er!

Det er pengepremier på opp til $100, bonuser, billetter til gratisturneringer, PartyPoints, et sett med sjetonger, Sony Headphones og en Kindle Wi-Fi som kan vinnes i desember, gavene avhenger av ditt lojalitets nivå. Når gaven er blitt avslørt må spillere spille inn noe få PartyPoints for at gaven blir overført til spillernes konto hos PartyPoker. Spillere ved Bronze Loyalty level må spille inn 15 poeng; Silver medlemmer 15 poeng og Gold medlemmer trenger 30 poeng per gave. Når du mottar 2 PartyPoints for hver $1 du betaler i avgifter er dette veldig lite.

Kom i julestemning med PartyPoker og motta gratis gaver hver dag fram til julaften!

Delta i PartyPoker sin adventskalender i dag!

Vinn ditt sete til Aussie Millions 2013

PartyPoker: Opplev VIP behandlingen ved VIP Winter Magic kampanjen 103

Aussie Millions er en av de to store turneringene i begynnelsen av 2013 og som spiller hos PartyPoker kan man komme seg Melbourne til sommer og varme i januar med en pokerpakke til en verdi av $16 000 til Main Event!

Kvalifiseringen starter den 12. November og varer fram til 6. januar, 2013. Det vil være Freeroll, freezeout turneringer som starter fra $8 og rebuy turneringer fra kun $2 som til slutt leder til en ukentlig $640+$40 Aussie Millions Satellitt hvor en pokerpakke er garantert i premiepakken.

Hver pokerpakke inneholder:

  • Innkjøp på $11 000 til Aussie Millions Main Event
  • Åtte netter på hotell
  • $2 500 til reise/lommepenger

Aussie Millions Main Event starter 27. januar og med litt flaks kan man være i Australia den 2. februar når finalen starter.
Følg med i lobbyen til PartyPoker fra 12. november og start å kvalifisere deg til Aussie Millions Main Event.
Start kvalifiseringen til 2013 Aussie Millions Main Event i dag og feir det nye året med en tur til Australia.
Besøk PartyPoker!

Hva vill du bruke gratis 50 dollar til?

PartyPoker: Opplev VIP behandlingen ved VIP Winter Magic kampanjen 104

Hva kan $50 helt gratis gjøre for din bankroll? Mye!
Med gratis penger på nett kan du bygge deg en bankroll uten å måtte sette inn en eneste krone av dine egne penger. Les videre på hvordan du kan motta $50 gratis hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories