PartyPoker: Motta gaver fra PartyPoker sin adventskalender

PartyPoker Weekly

Desember er adventstid, adventskalender og juleforberedelser over hele den vestlige verden, PartyPoker følger etter med å gi sine spillere en gratis gave hver dag fram mot jul. Les mer om denne adventskampanjen og hvordan man blant annet kam komme seg til Aussie Millions helt gratis og mer!

Motta en gave hos PartyPoker hver dag fram til julaften

Når vi var små (noen har det enda) var det første man gjorde hver dag i desember å sjekke hva adventskalenderen skjulte og hvor mye godteri man kunne spise før frokost. PartyPoker har nå lansert sin egen adventskalender for voksne med sin nye kampanje.
Fram til 24. desember belønner PartyPoker sine spillere med en gratis gave bare for å logge seg inn på sin PartyPoker konto, åpne adventskalenderen for i dag og se hva din gratis gave er!

Det er pengepremier på opp til $100, bonuser, billetter til gratisturneringer, PartyPoints, et sett med sjetonger, Sony Headphones og en Kindle Wi-Fi som kan vinnes i desember, gavene avhenger av ditt lojalitets nivå. Når gaven er blitt avslørt må spillere spille inn noe få PartyPoints for at gaven blir overført til spillernes konto hos PartyPoker. Spillere ved Bronze Loyalty level må spille inn 15 poeng; Silver medlemmer 15 poeng og Gold medlemmer trenger 30 poeng per gave. Når du mottar 2 PartyPoints for hver $1 du betaler i avgifter er dette veldig lite.

Kom i julestemning med PartyPoker og motta gratis gaver hver dag fram til julaften!

Delta i PartyPoker sin adventskalender i dag!

PartyPoker sin berømte $1m garantert turnering er tilbake

PartyPoker: Motta gaver fra PartyPoker sin adventskalender 101

PartyPoker hadde stor suksess med Summer Millions og Autumn Million det siste halvåret. PartyPoker lanserer nå kvalifiseringer til vårens The Million.

Som navnet tilsier, The Million er en spesiell turnering som vil ha en garantert premiepott på $1 000 000. Selv om innkjøpet er på $600+$40, kan man delta for en langt mindre penge.

PartyPoker kjører massevis av kvalifiseringer som til slutt ender opp i turnering med $640 i innkjøp til The Million. Hver dag fram til den 3. februar vil det være egne kvalifiseringer for land og regioner, hvor man kan vinne seg et sete helt gratis til The Million. Det er også kvalifiseringer som starter på 10 eller 25 PartyPoints, mens spillere som vil bruke dollar på kvalifiseringen kan delta i turneringer fra $1 og opp til $172.

The Million har alt en stor turnering på nettet har, så sørg for at man ikke går glipp av muligheten til å spille om store penger hos PartyPoker.

Kvalifisering til The Million!

Vinn ditt sete til Aussie Millions 2013

PartyPoker: Motta gaver fra PartyPoker sin adventskalender 102

Aussie Millions er en av de to store turneringene i begynnelsen av 2013 og som spiller hos PartyPoker kan man komme seg Melbourne til sommer og varme i januar med en pokerpakke til en verdi av $16 000 til Main Event!

Kvalifiseringen starter den 12. November og varer fram til 6. januar, 2013. Det vil være Freeroll, freezeout turneringer som starter fra $8 og rebuy turneringer fra kun $2 som til slutt leder til en ukentlig $640+$40 Aussie Millions Satellitt hvor en pokerpakke er garantert i premiepakken.

Hver pokerpakke inneholder:

  • Innkjøp på $11 000 til Aussie Millions Main Event
  • Åtte netter på hotell
  • $2 500 til reise/lommepenger

Aussie Millions Main Event starter 27. januar og med litt flaks kan man være i Australia den 2. februar når finalen starter.
Følg med i lobbyen til PartyPoker fra 12. november og start å kvalifisere deg til Aussie Millions Main Event.
Start kvalifiseringen til 2013 Aussie Millions Main Event i dag og feir det nye året med en tur til Australia.
Besøk PartyPoker!

50 dollar gratis til nye PartyPoker spillere!

PartyPoker: Motta gaver fra PartyPoker sin adventskalender 103

Med julen i anmarsj er kanskje grensen til å sette inn penger på en online poker mindre, enn det er andre tider på året. Nå er det er perfekt til til å lage din PartyPoker konto da alle nye spillere mottar $50 fra PartyPoker ved å registrere en kontogjennom PokerNews.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories