WSOP 2018

PartyPoker lanserer sin Android App

PartyPoker

Det har vært noen travle dager for PartyPoker sine kunder. Først økte PartyPoker sine garanterte turneringer til $15 000 000; spillertrafikken til PartyPoker økte betraktelig etter at bwin overførte sine spillere til PartyPoker sin pokerklient, og nå har PartyPoker lansert deres poker App til Android mobiler.

Husk at PartyPoker sin Mobile App er enda under Beta form.

PartyPoker lanserte i dag deres bidrag til det mobile markedet. Selv om programvaren i første omgang vil være tilgjengelig for Android brukere, tror PokerNews at en iOS (Apple) versjon er på trappene.

Noen av funksjonene som er tilgjengelig ved PartyPoker.com sin Android app inkluderer:

 • Texas Hold'em cash games.
 • FastForward Poker.
 • Rask lobby.
 • Spill med penger og lekepenger.
 • Tilgjengelig på flere språk..

Akkurat nå er det ikke mulighet til å sette inn eller ta ut penger via mobilen appen. Skulle spillere ønske noe av dette må dette gjøres gjennom PartyPoker sin pokerklient som er tilgjengelig gjennom en pc eller laptop.
Appen er kun tilgjengelig for spillere som har en Android telefon som har Android 2,1 eller nyere og som allerede har en konto hos PartyPoker.

Få tilgang til PartyPoker sin mobile app, følg disse stegene:

 • Gå til PartyPoker.com på din Android og last ned.
 • Logg inn med ditt brukernavn og passord og start spillingen!

Er du som enda ikke har en PartyPoker konto enda og som ønsker å starte med online poker, nå har du muligheten til å motta $50 helt gratis hos PartyPoker gjennom PokerNews

Slik får du gratis $50 hos PartyPoker

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en helt ny PartyPoker konto og du KAN ikke ha en registrert konto tidligere, bruk bonuskoden "NOFREE50"
 • Fyll inn registreringen ved PartyPoker sin cashier
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn et lite registreringsskjema
 • Sjekk din mail for en bekreftelse fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Her er noen vanlige spørsmål og svar vedrørende gratis penger fra PartyPoker:

Q: Hvorfor skal jeg signere for å motta $50 gratis?

Svar: Du trenger ikke å sette inn noen penger, du kan starte og spille hos PartyPoker med $50 helt gratis uten å risikere sine egne penger. Pluss at som medlem av Club PokerNews vil du automatisk kvalifisere deg til alle våre eksklusive PartyPoker kampanjer.

Spørsmål: Jeg signerte med hos PartyPoker gjennom en annen side og deres kampanjekode? Kan jeg motto $50 gratis?

Svar: Nei, denne kampanjen med gratis $50 er kun tilgjengelig gjennom PokerNews sitt nettverk. Hvis du har signert gjennom en annen nettside kan vi fortsatt invitere deg til å sjekke ut Club PokerNews sine tilbud og kampanjer ved vår andre pokerpartnere.

Besøk PartyPoker nå!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories