Gjør krav på ditt sete til PokerAce $5 000 Freerollen i dag!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
$5,000 PokerAce Freeroll

PokerAce er en av de nye online pokersidene som er i markedet i dag, men det har ikke stoppet The Asian Online Poker Room fra å tilby sine PokerNews spillere en herlig pokerturnering. PokerNews spillere er invitert til å delta i en $5 000 Freeroll den 30. desember som ikke har noen form for krav om innspilling av rake eller avgifter!

Sett av 30. desember klokken 10:00 GMT, hvor du kan delta i denne Freerollen med en premiepott på $5 000. PokerAce gir PokerNews spillere en mulighet til å delta i denne Freerollen uten kostnader, alt som trenges er å opprette en PokerAce konto gjennom PokerNews før 28. desember klokken 12:00 ET. Enklere blir det ikke!

Spillere som allerede har registrert seg hos PokerAce gjennom PokerNews kan selvsagt delta i Freerollen.

Flere nyheter fra PokerAce

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Det er ikke bare Chinese Poker og gratisturneringer som er verdt en hos PokerAce. De har også en innskuddsbonus på 200 % opp til $2 500 på første innskudd. For å spille til deg denne bonusen trenger du 30 PokerAce Points (PPP) for å motta $1 av bonusen. Spillere vil tjene 10 PPP per $1 i betalt rake eller avgifter.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Last ned PokerAce i dag og bli med på denne herlige Freerollen!

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?