Delta i en gratisturnering hos PokerAce; ingen innskudd kreves

$5,000 PokerAce Freeroll

Vil du delta i en gratisturnering som har en premiepott på $5 000? Selvsagt vil man det! Hvis dette er ditt tilfelle er det på tide å sette vekkeklokken på ringing, turneringen starter klokken 05:00 ET den 30. desember og du kan spille i denne gratisturneringen!

PokerAce gir PokerNews spillere en mulighet til å delta i en gratisturnering uten innkjøp. Det stemmer helt, ved denne gratisturneringen trenger man bare å ha registrert en konto gjennom PokerNews før klokken 12:00 ET den 28. desember og setet til PokerAce sin $5000 velkomstturnering er i boks!

Spillere som har registrert seg PokerAce via PokerNews før desember kan også delta.

Det er ikke bare denne gratisturneringen som har gode verdier i seg. PokerAce tilbyr alle nye PokerNews spillere en stor velkomstbonus på 200 % og opp til $2 500! Sett inn penger til din PokerAce konto, start spillingen og for hver 30 PokerAce Player Points (PPP) mottar du $1 av bonusen som blir overført til din konto. 10 PPP mottar du ved hver $1 du betaler i rake eller i avgifter ved turneringer.

PokerAce er en av de få pokersidene som tilbyr 13-korts Chinese Poker og som garantert vil bli likt av våre lesere. PokerAce tilbyr et vidt spekter av satellitter til Asian Poker Tour (APT), Asia Pacific Poker Tour (APPT), Manilla Millions og mange flere store live turneringer.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.
Ikke utsett registreringen hos PokerAce lengre, gjør det i dag og delta i PokerNews sin eksklusive $5 000 PokerAce gratisturnering.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories