Blom vs Dwan hos Full Tilt Poker søndag 9.desember

Blom vs Dwan hos Full Tilt Poker søndag 9.desember 0001

Online railbirds vil ha en god grunn til å logge seg inn hos Full Tilt Poker søndag klokken 15:00 ET. Tom "durrrr" Dwan og Viktor "Isildur1" Blom skal endelig møtes igjen for første gang på to år hos Full Tilt Poker til en pokermatch. Begge putter inn $100 000 som blir fordelt på 4 bord og vinneren stikker av med alle pengene.

Blom har annonserte på torsdag betingelsene for kampen på Twitter:

Dwan og Blom utgjør to tredjedeler av The Professionals, Full Tilt Poker's pro team (Gus Hansen er det andre medlemmet). Begge spillerne har kjempet om millioner av dollar tidligere og har deltatt i de største pottene på nettet. Blom har en fordel Dwan hvor Dwan har måtte sett at Blom har stukket med over $4 500 000 i løpet av deres tidligere møter hos Full Tilt Poker, i følge Poker Table Ratings.

I løpet av fire dager i 2009 tapte Dwanmer om $3 000 000 til Blom . På dette tidspunktet var Blom kun kjent som «Isildur1» før han under 2011 PokerStars Caribbean Adventure ble offentliggjort han virkelige identitet.

Selv om dette ikke blir de «gode gamle» kampene mellom de to, forventes det masse action hos Full Tilt Poker på søndag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories