888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$5 000 Freeoll hos PokerAce fjerdejuledag - Ingen innskudd

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
$5 000 Freeoll hos PokerAce fjerdejuledag - Ingen innskudd 0001

Fjerdejuledag er det bare å sette vekkerklokken på 05:00 ET! PokerAce gir nemlig alle PokerNews sine spillere hos dem en mulighet til å delta i en gratisturnering uten noen form for innkjøp. Ved denne gratisturneringen trenger man bare å ha registrert en konto gjennom PokerNews før klokken 12:00 ET den 28. desember og setet til PokerAce sin $5000 velkomstturnering er i boks!

Spillere som har registrert seg PokerAce via PokerNews før desember kan også delta.

PokerAce er en av de få pokersidene som tilbyr 13-korts Chinese Poker og som garantert vil bli likt av våre lesere. PokerAce tilbyr et stort spekter av satellitter til Asian Poker Tour (APT), Asia Pacific Poker Tour (APPT), Manilla Millions og mange flere store live turneringer.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Aussie Millions kvalifisering hos PokerAce

 000 Freeoll hos PokerAce fjerdejuledag - Ingen innskudd 101

Ikke utsett registreringen hos PokerAce lengre, gjør det i dag og delta i

PokerNews sin eksklusive $5 000 PokerAce gratisturnering og spille online poker ved den neste store pokersiden.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?