Vinn en pokerpakke til PCA 2013 ved å dele din PCA erfaring!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PCA Flashback

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) starter i januar og har du tidligere deltatt ved årets første store turnering i regi av PokerStars kan du nå komme deg dit uten bruke masse penger. Tidligere PCA deltagere kan vinne en pokerpakke til en verdi av $6 000, bare ved å dele sine erfaringer og beste øyeblikk fra en PCA Main Event.

For å feire at denne PCA Main Event blir den tiende i rekken, vil PokerStars avholde en spesial freeroll hvor en heldig spiller vil vinne en pokerpakke til en valgfri øvelse ved PCA 2013. Denne Freerollen finner sted 9. desember klokken 14 hos og vil gi vinneren en pokerpakke til en PCA side event til verdi av $6 000. Får å få tilgang til denne Freerollen er veldig enkel, del din PCA erfaringer og du vil motta en billett til PCA Memories Freeroll.

PokerNews sine lesere kan legge til fem deltagelser. Disse må inkludere bilder, videoer og andre til som er i forbindelse med PCA, men det gis bare en billett til Freerollen. Satt du ved siden av Sergio Garcia under 2012 Main Event? Eller var du en av de heldige som var ombord luxury cruise ship The Voyager of the Seas tilbake i 2004 når den første PCA ble spilt? Uansett hvilke minner du har i fra PCA, del disse før 30. november og du kan komme deg til PCA i 2013!

Når du har bestemt deg for hvilke PCA minner du vil dele, så sender du dem til pcaflashback@pokerstars.com og PokerStars sin kundeservice vil gi deg en PCA Memories Freeroll billett ved slutten av perioden. Vennligst husk å oppgi hvilket PCA år du referer til og som inkluderer informasjon som er relevant til din deltagelse. Legg også med ditt PokerStars brukernavn og sjekk at det er korrekt skrevet!

More Stories

Hva synes du?