WSOP 2018

Vinn en $6 000 pokerpakke til PokerStars Caribbean Adventure

PCA Flashback

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) er en av de meste populære stoppestedene når det kommer til live pokerturneringer ved eksotiske steder.

PCA har alt en pokerturnering skal inneholde inkludert høye premiepenger. 2013 utgaven er under 2 måneder unna og du kan komme deg dit med en pokerpakke til en verdi av $6 000 ved å dele dine erfaringer med PCA og en PCA Freeroll.

Mange pokerspillere over hele verden drømmer om å kunne delta i PCA, spesielt norske spillere som lengter etter sol og varme i januar. Er du en av mange som har tatt turen til Bahamas siden 2005, del dine PCA øyeblikk med resten av verden og du kan komme deg tilbake til Bahamas igjen.

Denne Freerollen finner sted 9. desember klokken 14 hos og vil gi vinneren en pokerpakke til en PCA side event til verdi av $6 000. Får å få tilgang til denne Freerollen er veldig enkel, del din PCA erfaringer og du vil motta en billett til PCA Memories Freeroll.

I]PokerNews[/I] sine lesere kan legge til fem deltagelser. Disse må inkludere bilder, videoer og andre til som er i forbindelse med PCA, men det gis bare en billett til Freerollen. Satt du ved siden av Sergio Garcia under 2012 Main Event? Eller var du en av de heldige som var ombord luxury cruise ship The Voyager of the Seas tilbake i 2004 når den første PCA ble spilt som ble vunnet av Gus Hansen? Uansett hvilke øyeblikk du har fra PCA turneringene, del disse før 23. november og du kan komme deg til PCA i 2013!

Når du har bestemt deg for hvilke PCA øyeblikk du vil dele, så sender du dem til pcaflashback@pokerstars.com og PokerStars sin kundeservice vil gi deg en PCA Memories Freeroll billett ved slutten av perioden. Vennligst husk å oppgi hvilket PCA år du referer til og som inkluderer informasjon som er relevant til din deltagelse. Legg også med ditt PokerStars brukernavn og sjekk at det er korrekt skrevet!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories