Vinn 1 av 20 seter til $10 PCA Qualifier med PokerNews sin PCA Freeroll Satellitt

Vinn 1 av 20 seter til $10 PCA Qualifier med PokerNews sin PCA Freeroll Satellitt 0001

2013 PokerStars Caribbean Adventure (PCA) feirer 10 år i januar 2013 og du kan bli en del av feiringen takket være en fantastisk PCA Freeroll Satellitt hos gjennom PokerNews.

Sørg for at du ikke har andre planer for den 2. desember klokken 17:30 GMT, for da går du glipp av PokerNews PCA Freeroll Satellitt. Denne satellitten gir bort hele 200 seter til den $10 kvalifiseringen hvor det gis bort 10 seter til PCA Main Event, hver av dem til en verdi av $16 000!

  • Navn: PokerNews PCA Freeroll Satellitt
  • Turnering ID: 647963836
  • Dato: 2. desember
  • Klokken: 17:30GMT)
  • Hovedturnering: 645284779

Ulikt de tidligere satellitter som PokerNews har kjørt vil ikke denne turneringen ha noen form for innspilte VPP eller direkte innkjøp. Her trenger man kun et passord. Dette passordet vil bli lansert på denne siden den 30. november, så sørg for at du legger denne siden på dine favoritter fram til da og finner passordet.

Passordet til PokerNews PCA Freeroll Satellitt den 2. desember vil snart bli lansert her.is : qwerty

Denne turneringen må ha minst 200 registrerte spillere når turneringen starter, ellers vil den bli avlyst.
PokerNews PCA Freeroll Satellitt den 2. desember starter 30 minutter før Hovedturneringen og belønner de 200 beste en plass i denne. Hvis du ikke rekker starten av selve hovedturneringen er det ingen grunn til panikk. Hovedturneringen har "late registration" på hele 180 minutter!

$10 Qualifier som vår Freeroll leder til, starter 2.desember 18:10 GMT (13:10ET) og vil ha en premiepott på hele $160 000. Denne enorme summen gir hele 16 PCA Main Event pokerpakker og som ikke kan byttes til pengepremie. Dette betyr at dersom du vinner en PCA pakke gjennom hovedturneringen må du spille PCA Main Event, det er ikke mulig og avregistrere seg. PokerNews reiser til Paradise Island I januar, vil du bli med oss?

De av dere som leser denne artikkelen og som ikke har en PokerStars konto, kan gjennom PokerNews registrere en konto som gir deg tilganger til mange gratisturneringer og kampanjer som er kun for spillere gjennom PokerNews hos PokerStars. Klikk på linkene nedenfor.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Vinn 1 av 20 seter til  PCA Qualifier med PokerNews sin PCA Freeroll Satellitt 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories