888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Seat Open Pius Heinz del I

  • Kristy Arnett / PokernewsNorgeKristy Arnett / PokernewsNorge

Mange følger flere pokerproffene på Twitter og andre sosiale medier, gjennom live oppdateringene fra forskjellige live turneringer og ved deres online spilling. Men hvordan startet poker karrieren til proffene? Vi har svaret og mere til.

Team PokerStars Pro Pius Heinz er bedre kjent som vinner av 2011 World Series of Poker Main Event, men før han vant stort under WSOP 2011 var han en student. Ved denne utgaven av Seat Open, forteller Heinz oss sitt liv før gjennombruddet.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Seat Open Pius Heinz del I 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

More Stories

Hva synes du?