Registrer deg innen 15. november og delta i 2 gratisturneringer hos PokerAce

Registrer deg innen 15. november og delta i 2 gratisturneringer hos PokerAce 0001

PokerNews sin nye pokerpartner PokerAce nå kommet med et fantastisk tilbud til våre lesere. Nå kan du son leser delta ved to gratisturneringer som har en samlet premiepott på $5 000, for å delta trenger du bare å registrere deg og sette inn penger til din nye PokerAce konto.

PokerNews velger kun de beste når en ny pokerpartner skal bli en del av PokerNews familien. PokerNews er stolte av å kunne presentere PokerAce, The Asian Online Poker Room og dette feires med to PokerNews gratisturneringer.

Den første av disse gratisturneringene finner sted om noen få dager, 18. november klokken 20:00 GMT+8 og premiepott er på $2 500 som er fordelt på PokerAce Online Series (PAOS) turneringsbilletter. Denne vil kun være åpen for PokerNews sine lesere som har laget sin PokerAce konto innen i morgen torsdag 15. november og premiepotten utbetaler til de 50 beste, som vist nedenfor:

PlasseringPremie
1$320 PAOS Billett
2$215 PAOS Billett
3$215 PAOS Billett
4$162 PAOS Billett
5$162 PAOS Billett
6$109 PAOS Billett
7$109 PAOS Billett
8$109 PAOS Billett
9$109 PAOS Billett
10-20$55 PAOS Billett
21-30$22 PAOS Billett
31-40$11 PAOS Billett
41-50$5.50 PAOS Billett

Som en ekstra bonus vil alle som kvalifiserer seg til den første gratisturneringen motta en $1,10 PokerAce Online Series turneringsbillett som man kan bruke ved PAOS Micro Event of PAOS Satellite tournament.

Den andre gratisturneringen finner seg uken etterpå den 25. november klokken 22:00 (GMT+8). Igjen er denne gratisturneringen kun for PokerNews spillere, men for å kvalifisere seg må man ha gjort innskudd av penger mellom innen 23. november.
Premiepotten for den andre gratisturneringen er $2 580 som vil bli utbetalt i billetter til PokerAce Online Series (PAOS), hvor tolv vinnere mottar hver sin $215 PAOS Billett.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Last ned PokerAce i dag og gjør ditt første innskudd og bli med i disse to herlige Freerollene!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories