Registrer deg hos Poker770 - Motta $50 gratis!

Registrer deg hos Poker770  - Motta $50 gratis! 0001

Mange pokerspillere startet sine pokerkarrierer på nettet med penger de har fått overført fra venner til sin ny oppstartet pokerkonto, eller skrapet sammen noen dollar for å teste ut hva dette internetfenomenet går ut på. Har du ikke muligheten til å få overført noen dollar eller sette inn penger på en pokerside, da er det bare å fortsette å lese videre. Det finnes en løsning for alt.

Ved å registrere seg hos Poker770 gjennom PokerNewskan du starte din pokerkarriere allerede i dag

Poker770 vil gi deg $50!

Alt du trenger for å motta gratis $50 er og last Poker770 gjennom PokerNews, legg inn bonuskoden "news50no"fyll inn info på et enkelt skjema.

Du mottar dine første $10 rett inn på din Poker770 spillerkonto, nye $20 mottar du etter at du har spilt inn 500 Poker770 poeng innen 120 dager. Tilslutt vil de siste $20 av de gratis $50 bli overført etter at nye 500 Poker770 poeng er blitt spilt inn innen 120 dager. Alle kan ta ut sine GRATIS $50 når 1 av 2 vilkår er oppfylt. Den første er at spillere må generere $50 i rake ved cash bordene eller I turnering avgifter eller sette inn $100 til sin Poker770 konto. Spillere kan ikke ta ut sine GRATIS $50 før 1 av disse 2 vilkårene er blitt gjort. Spillere kan ta ut beløp som overstiger sine GRATIS $50 som er gitt av Poker770.

Her er noen vanlige spørsmål og svar vedrørende gratis penger fra Poker770:

Spørsmål: Jeg har signert hos Poker770 gjennom PokerNews for en god stund siden. Kan jeg motta tilbudet om gratis $50 hos Poker770?
Svar: Hvis du ikke har gjort innskudd eller benyttet deg av $50 gratis hos Poker770 tidligere kan motta tilbudet. Hvis ikke anbefaler vi deg til å sjekke ut Club PokerNews for flere tilbud og kampanjer hos Poker770 og pokerpartnere.

Spørsmål: Jeg signerte med opp hos Poker770 ved en annen nettside og bonuskode. Kan jeg motta tilbudet om $50 gratis hos Poker770?
Svar: Dessverre, dette enestående tilbudet er kun tilgjengelig for PokerNews sitt nettverk. Hvis du har signert gjennom en annen nettside kan vi fortsatt invitere deg til å sjekke ut Club PokerNews sine tilbud og kampanjer ved vår andre pokerpartnere.

Spørsmål: Jeg vil ikke delta ved Poker770 sin gratis $50 gratis tilbud, jeg vil gjøre et innskudd og motta en innskuddsbonus, hvordan kan jeg motta dette?
Svar: Send en e-post til support@poker770.com og be om en innskuddsbonus.
For å kunne gjøre et uttak av de gratis $50 fra Poker770 trenger man kun å spille inn $50 i rake ved cashbordene eller ved turneringene hos Poker770. Du kan også gjøre et innskudd på $100 eller mer til din Poker770 konto og du vil kunne ta ut dine $50.

Motta en større innskuddsbonus

Poker770 og PokerNews vet at ikke alle trenger $50 helt gratis som sin første bonus og har et tilbud til dem som vil har mer verdi på sine penger man velger å sette inn på en pokerside. Alt man trenger etter at man har registrert sin nye Poker770 konto er å sende en e-post til support@poker770.com og de vil gi deg en stor innskuddsbonus på ditt første innskudd etter at du har mottatt svar fra dem.
Dette er et godt tilbud fra PokerNews og Poker770 som er blitt godt mottatt av våre lesere. Våre lesere drar ikke bare godt av en gratis bonus, men Poker770 har ofte eksklusive kampanjer til våre lesere som mange har tjent gode penger på.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

$2 000PKRNEWSNO$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories