PokerNews Topp 10: Våre favoritt bløffer på tv

Det å utføre en stor bløff på TV er som å gjøre en "Mozgoving" slam dunk i NBA, klare en Hole in one på golfbanen eller rett og slett gjøre noe spektakulært i en eller annen idrett.
Den påfølgende listen av PokerNews sine topp 10 bløffer på TV, kommer fra cashgames, turneringer og som har gitt oss mang et hakeslepp.

10. Dwan Reps Quads — Premiere League Sit-and-Go

Tom Dwan gikk all inn med ingenting mot JC Tran hadde den beste handen med et ess på bordet {A-}{J-}{9-}{J-}{J-}. Etter å ha checket til Dwan på river og til lot Dwan til å sette pengene på. Mange vil nok argumentere at Tran skulle ha synt her, men mot Dwan vet ingen hvilke kort denne gutten kan spiller med.
Anette Obrestad er med kommentator på denne videoen

9. Please Check the River — Poker After Dark

Etter Tom Dwan checket på flopp og turn kom med en check-raise på Phil Laak til $84,700 i en pott på $16,850 pot. “I’ll pay you $200 to check the river,” sa Laak, som la ned handen sin etter han viste opp et kort i et forsøk på å få en reaksjon fra Dwan.

8. Betting in the Dark — High Stakes Poker

Normalt utføres en bløff for å få motstanderen til å kaste en bedre hand enn din egen, men ved denne dagen var det Sammy Farha med en bedre hånd som forsøkte å bløffe Jamie Gold som satt med par i konger.

7. Scotty Thought it was Blackjack — 2003 WSOP Main Event

Scotty Nguyen fire-bettet med {8-}{3-}. “I bet $100,000 with this hand baby!”

6. How Much Do You Have? - Poker After Dark

Når Bob Safai bestemte seg for å delta ved Poker After Dark, viste han nok at det ville bli tøft. Det han ikke hadde regnet med var at Tom "durrrr" Dwan kom til å sette $133 200 inn i midten med bare åtte høy. Stakkars Bob Safai.

5. Ivey's Angry at Barry — High Stakes Poker

{5-Spades}{2-Diamonds} er en hand de fleste velger å kaste, men for Phil Ivey er det dette de perfekte kortene til å gå all in med $197 000 før flopp. Ivey fikk Lex Veldhuis til å kaste {K-Hearts}{J-Hearts}.

4. Durrrr Gonna Durrrr — High Stakes Poker
Kombiner Tom Dwan sin aggressive spillestil med evnen til å lese folk og du har en fordel mot pokereliten. Når Barry Greenstein åpnet med par i ess fra UTG og hver spiller synte, så tok Dwan ansvar og kjørte showet slik at Peter Eastgate kastet tre like.

3. This is Beyond Fairytale — 2003 WSOP Main Event
I en av de mest viktige øyeblikk i pokerhistorien var da amatøren Chris Moneymaker gjorde en solid bløff mot Sammy Farha. Moneymaker har bevist at man ikke trenger å være en proff for å spille spillet.

2. "That Cash Just Looks So Sweet" — High Stakes Poker

Brad Booth risikerte en all-in på $300 000 for å få Phil Ivey til å kaste par i konger. Den eneste tingen er at Booth kun hadde en straight drag med {4-Spades}{2-Spades} hvor floppen var {3-Diamonds}{7-Spades}{6-Diamonds} flopp.

1. Ivey Can't Make the Call — High Stakes Poker

Tom Dwan er kanskje en av de mest uforserbare cash spillerne som finnes og kombinert med Phil Ivey sine enorme ferdigheter får vi en av dem mest historiske bløffen på tv. Dwan tre-bettet mot Ivey med bare 9 høy i pott på $676 000.

Hva er din favoritt bløff? Legg inn din kommentar om denne eller ved vår facebook side..

Hva synes du?

More Stories

Other Stories