WSOP 2018

PokerNews +EV: Poker770 med Golden Handshakes, Gratis bankroll og mer!

PokerNews +EV: Poker770 med Golden Handshakes, Gratis bankroll og mer! 0001

PokerNews er ditt sted for å finne kampanjer og bonuser når det kommer til onlinepoker og akkurat nå er Poker770 stedet du vil sjekke ut for de beste bonusene.

Cahsgame spiller?

Om du er en ny spiller eller du har spilt poker hos Poker770 i flere år er dette et tilbud til alle. I over to uker vil Poker770 gi bort (en uke igjen) gi bort 670 Golden Handshakes! Hva er en ”golden handshakes” lurer du sikkert på? Poker770 har gitt bort $50 til spillere ved hver 25 000 spilte pokerhender ved cashbordene. Det er $50 som gis bort hver halvtime og det er en uke igjen med dette tilbudet. Alle spillere som deltar I en "golden" hand vil dele $25 mellom seg, vinneren av hånden vil motta de resterende $25. Vi er halvveis gjennom de to ukene med ”golden handshakes” som avsluttes søndag 11. november .

Klikk her for mer informasjon.

PokerNews hjelper deg med en bankroll på $50!

Det å sette inn penger på nettet for første gang kan være en utfordring. Kanskje du ikke vil risikere dine egne penger ved å spille online poker for første gang. For å hjelpe deg i gang vil PokerNews hjelpe deg med en bankroll på $50 slik at du kan spille poker hos Poker700 og de pengene er helt gratis!

Gjør krav på dine gratis $50 ved å klikke deg inn på poker770.pokernews.com og følg de fem stegene og bruk bonuskoden news50nosom må til før du mottar gratis $50!

Lynn Gilmartin viser deg her hvordan det gjøres ved denne guiden på 5 steg.

Foretrekker du en velkomstbonus?

Hva med en velkomstbonus som støtter ditt innskudd på opp til $2 000? Poker770 tilbyr en av de største og beste velkomstbonusene i bransjen, men denne gjelder kun for dem som ikke ønsker å benytte seg av en gratis bonus på $50. Ikke bare mottar spillere en $2 000 bonus, men ved sitt første innskudd vil spillere motta tre eksklusive deltagelser til Daily $30 freeroll og to eksklusive deltagelser til Weekly Final $500 freeroll!

Bare bruk bonuskoden PKRNEWSEN ved ditt første innskudd og de første $2 av bonusen vil bli utbetalt etter at du har spilt inn 75 Points770, hvor de neste fire $2 blir kreditert ved hver 100 Points770 er innspilt. De resterende pengene av bonusen blir utbetalt i rater av $2 ved hver 150 Poker770 som blir spilt inn. Spillere kan tjene 30 points per hånd ved cashbordene og 22 ved $1 i betalte avgifter ved turneringer.

Klikk for mer informasjon.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories