WSOP 2018

Phil Ivey lanserer iveypoker - Har med seg Antonius, Harman og Merson som trenere

Phil Ivey lanserer iveypoker - Har med seg Antonius, Harman og Merson som trenere 0001

#TeamIvey

Ryktene har versert en stund om at Phil Ivey snart vil avsløre noen av sine hemmeligheter som har gjort han til en av verdens med fryktede pokerspillere.

I et intervju som ble publisert i forrige uke fortalte Zach McCann at han vil lansere en ny web side, IveyPoker.com, som er dedikert til å lære folk hvordan man spiller poker på den rette måten. Ivey jobber med å danne et team av proffer som vil bidra gratis, legge ut instruksjonsvideoer gratis til pokersamfunnet.

"I think a lot of people really don’t know how to play poker, and I think this is going to be an opportunity to play with the best players in the world" fortalte Ivey til McCann.

Til nå har Ivey fått med seg Patrik Antonius, Jennifer Harman og WSOP Main Event vinnerne Greg Merson, hvor alle er avbildet på IveyPoker.com nettsiden. På spørsmål om hvorfor han har valgt Greg Merson svarte Ivey at han var blitt imponert over hvordan Merson har oppført seg rundt pokerbordene og taklet det store presset ved å være en av October Nine og senere gå hen å vinne Main Event.

"He doesn’t have much of an ego, sier Ivey. I think he’s going to be around poker a long time and be very successful — that’s why I chose Greg. He saw an opportunity to be associated with the brand, but really it was me that came after him. It wasn’t like he approached me."

PokerNews vet ikke alle detaljene rundt Phil Ivey sin nye pokerside, men følg med videre ved IveyPoker.com for mer informasjon. Her kan du lese hele intervjuet hos ESPN.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories