PartyPoker: The Accelerator kampanjen er snart over

PartyPoker Weekly

Det er blitt en ny uke med nye muligheter med gode tilbud fra PartyPoker, har du vært en spiller hos Party lenge så vet du med sikkerhet at Party er den siden som gir spillerne sine gode tilbud hver uke. I denne uken kan du blant annet lese mer om The Accelerator kampanjen som nærmer seg slutten, hvordan du kan vinne deg et sete til Aussie Millions helt gratis og mer.

The Accelerator avsluttes 30. november

The Accelerator kampanjen startet den 1. november og som andre kampanjer avsluttes denne også. Du har fram til midnatt 30. november til å delta og vinne premier. Det er flere fine premier å vinne, billetter til gratisturneringer hvor du kan vinne iPad 3 eller dele $15 000. Det er også pengpremier fra $5 til $1 725 som kan vinnes! Disse premiene mottar man etter at man spiller inn minimum 5 PartyPoints.

Sjekk ut tabellen nedenfor på hvordan gratisturneringene og pengepremiene blir fordelt ut.

PartyPoker: The Accelerator kampanjen er snart over 101

Det som gjør denne kampanjen spesiell er at man beholder sine premier, ikke bare den premien med høyeste verdi. Har du tjent inn 100 PartyPoints i perioden 1-30. November vil du motta en billett til iPAD turneringen og turneringer med premiepotter på $5 000, $10 000 og $15 000!

Det lønner seg og spille inn så mange PartyPoints før 30. november da verdien av premiene øker i takt med antall poeng.

Besøk PartyPoker!

Vinn ditt sete til Aussie Millions 2013

Aussie Millions er en av de to store turneringene i begynnelsen av 2013 og som spiller hos PartyPoker kan man komme seg Melbourne til sommer og varme i januar med en pokerpakke til en verdi av $16 000 til Main Event!

Kvalifiseringen starter den 12. November og varer fram til 6. januar, 2013. Det vil være Freeroll, freezeout turneringer som starter fra $8 og rebuy turneringer fra kun $2 som til slutt leder til en ukentlig $640+$40 Aussie Millions Satellitt hvor en pokerpakke er garantert i premiepakken.

Hver pokerpakke inneholder:

  • Innkjøp på $11 000 til Aussie Millions Main Event
  • Åtte netter på hotell
  • $2 500 til reise/lommepenger

Aussie Millions Main Event starter 27. Januar og med litt flaks kan man være i Australia den 2. februar når finalen starter.
Følg med i lobbyen til PartyPoker fra 12. november og start å kvalifisere deg til Aussie Millions Main Event.
Start kvalifiseringen til 2013 Aussie Millions Main Event i dag og feir det nye året med en tur til Australia.
Besøk PartyPoker!

Spillerene sine egne WPT favoritter

PartyPoker som nylig sponset WPT København tok sitt kamera crew en runde rundt og spurte noen spillere om hvem deres favoritt pokerspiller er og hvem de rangerte som den beste.

Nye PartyPoker spillere får $50 helt gratis!

PartyPoker: The Accelerator kampanjen er snart over 102

Med julen i anmarsj er kanskje grensen til å sette inn penger på en online poker mindre, enn det er andre tider på året. Nå er det er perfekt til til å lage din PartyPoker konto da alle nye spillere mottar $50 fra PartyPoker ved å registrere en kontogjennom PokerNews.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories