888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT!

PartyPoker Weekly

Det er igjen en ny uke og nye muligheter hos PartyPoker som tilbyr sine lesere kvalifisering til WPT Irland (National Series), gratis $50 til våre lesere, siste nytt fra Tony G og mye mer!

Tilbake til Irland med Word Poker Tour og Party Poker

I helgen endte Morten Klein på en 2. plass under WPT Copenhagen (National Series) og nå har du muligheten til å spille WPT turneringen i Dublin.

2 måneder før NM i Poker braker løs i Dublin, skal WPT turneringen spilles i perioden 3-6. januar med sin National Series hvor hovedturneringen blir Main Event som har et innkjøp på $1 750, en turnering som du kan spille i helt gratis!

Hver dag fram til 16. desember vil det bli avholdt flere kvalifiseringsturneringer som avsluttes med en direkteturnering (hver søndag klokken 14:50 ET - $150+$12) hvor det er en pakke garantert til WPT National Irland til en verdi av $3 000 og inneholder:

 • $1 750 WPT National Series Ireland Main Event innkjøp
 • $650 til lommepenger/flyreise
 • Tre overnattinger på hotell

I fjor var det Dave Shallow som forlot Dublin med en WPT tittel og €222 280 i pengepremie etter han vant over et felt på 338 spillere. Start 2013 med en WPT seier i Dublin før du reiser tilbake til NM og henter ned en NM tittel. Bedre start på 2013 kan man neppe få!

Besøk PartyPoker i dag!]

Tony G om Manchester United!

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT! 101

Tony G er ikke den typen eller pokerspiller som takker nei til en utfordring og når hans sponsor bestemte seg for å kjøre PartyPoker.com Challenge for MUTV (Manchester United TV), tok han utfordringen med en gang for å vise sine pokerkunnskaper mot Englands beste pokerspillere.

Tony G beskriver den tidligere Manchester United og England spilleren Teddy Sheringham som en nitt.
Les mer om dette ved hans eksklusive blogg.

Sjekk ut PartyPoker i dag!]

Øk din bankroll med PartyPoker

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT! 102

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5000 takket være Bankroll Booster kampanjen. $5000 i garantert premiepott ved en Freeroll som spilles hver søndag klokken 14:30 ET og du kan vinne et sete helt gratis!

For å vinne seg et gratis sete, trenger du bare å benytte deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil automatisk motta et sete til neste $5000 Bankroll Booster Freeroll, når du gjør ditt neste innskudd! Men har du ikke mulighet til å sette inn penger for øyeblikket, kan du spille inn deg til et sete.

Spill inn kun 5 PartyPoints i løpet av en uke, noe som er veldig enkelt å gjennomføre, fordi at PartyPoker gir to (2) PartyPoints per $1 i rake eller i avgifter ved turneringene! Det er også flere daglige freerolls tilgjengelig, en koster bare et (1) PartyPoints og spilles 3 tre ganger pr dag. Den andre muligheten er daglige freerolls for nye cash spillere.
Kom i gang og vinn din del av $5 000.

Sjekk ut PartyPoker I dag!
Test ut PartyPoker nå

Vinn opp til $5 000 i penger og $30 000 i freeroll premier med The Accelerator

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT! 103

Siden 1. november har The Accelerator kampanjen gitt bort flere premier til PartyPoker sine spillere, men denne fantastiske kampanjen avsluttes den 30. november. Kampanjen har enda premier som inkluderer deltagelser til freerolls hvor du kan vinne nettbrettet fra Apple, iPad eller dele $15 000 i premier fra $5 og helt opp til $1 725.
Det som gjør denne kampanjen så spesiell er at du beholder premiene som du vinner underveis og ikke bare den med størst verdi! Sjekk ut bilde nedenfor som viser oversikten av premiene.

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT! 104

Alt du trenger for å delta og kunne vinne disse premiene er:

 • Meld deg på ved PartyPoker sin pokerklient
 • Spill inn bare 5 PartyPoker Points for å motta din første premie
 • Samle sammen flere premier og tjen mer poeng.

Desto flere poeng du tjener deg, desto mere premier vil du vinne. Spill inn 500 poeng og du vil motta hver eneste premie som er fram til 500 poeng. Dette betyr at du vil vinne totalt $20 i penger og deltagelse til iPad freerollen, $5 000 freeroll, $10 000 og $15 000 freerollen! Spill inn 40 000 poeng og du vil vinne alle premiene, noe som er opp til $5 000 o penger og $30 000 i totalt freerolls premier!

Vi vet at Accelerator kampanjen er har noen vanvittige verdier og vi er sikre på at du mener det samme. Start spillingen hos PartyPoker i dag.

Bli en spiller hos PartyPoker i dag!

Opprett en konto hos PartyPoker og plukk med deg gratis $50

PartyPoker: Start 2013 med en tur til Dublin og WPT! 105

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories