WSOP 2018

Glem ikke den andre av PokerAce $5 000 velkomstfturneringen som er i søndag 25.november, 2012.

PokerAce

Glem ikke den andre eksklusive Pokernews PokerAce $5000 velkomst freerolls som finner sted søndag 25. november klokken 22:00 (GMT+8).

PokerAce adresserer seg selv som The Asian Online Poker Room med det mål om å være en ambassadør for utviklingen innen poker i Asia, med å bruke en ny nettbasert programvare hvor det ikke er behov for å laste noe. Selv om PokerAce har sitt fokus på Asia har de spillere fra hele verden, mange av dem kommer fra PokerNews og PokerAce tilbyr 13-card Chinese Poker!

Den andre og siste eksklusive PokerNews PokerAce $5 000 velkomst freeroll er i morgen søndag 25. november, 2012 klokken 22:00 (GMT+8). Denne freerollen som er kun for PokerNews lesere som har opprettet en PokeAce konto i perioden 1 – 23. november , vil ha en premiepott på $2 500 som blir utbetalt i billetter til PokerAce Online Serien (PAOS) og deles blant de 12 beste. Hver vinner mottar en $215 PAOS billett.

Glem ikke den andre av PokerAce  000 velkomstfturneringen som er i søndag 25.november... 101

Dersom du har registrert deg hos PokerAce gjennom våre linker og gjort et innskudd før 23. november kan du delta i denne turneringen.

klikk her for mer informasjon om PokerAce $5 000 velkomstturneringene.

Flere nyheter fra PokerAce

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Det er ikke bare Chinese Poker og gratisturneringer som er verdt en hos PokerAce. De har har også en innskuddsbonus på 200 % opp til $2 500 på første innskudd. For å spille til deg denne bonusen trenger du 30 PokerAce Points (PPP) for å motta $1 av bonusen. Spillere kan tjene 10 PPP per $1 i betalt rake eller avgifter.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories