888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker åpnet for Play Money; sjekk av saldo og pengeoverføringer

  • Matthew Pitt - Oversatt av Theodor JensenMatthew Pitt - Oversatt av Theodor Jensen
Full Tilt Poker

Full Tilt Poker åpner dørene igjen den 6. november med en full re-lansering, men onsdag kunne spillere ved den tidligere pokerkjempen få en forsmak på hva som venter ved åpningen neste tirsdag. Full Tilt Poker har åpnet sin pokerklient slik at spillere kan spille ved play money bordene, sjekke deres saldo og overføre penger til PokerStars.

Nyheten ble først nevnt ved Two Plus Two forumet når Full Tilt Poker poker room manager, Shyam Markus, postet ved forumet at deres pokerklient var tilgjengelig for nedlastning. Markus postet også en link til den kommende Deal Me In kampanjen og Edge rewards scheme som vil tre i kraft når lanseringen finner sted om noen få dager.

Siden ser akkurat som den gjorde den skjebnedagen for Full Tilt Poker når siden ble stengt av DOJ og spillerne ble utestengt, bortsett fra nye bilder av The Professionals Viktor Blom, Tom Dwan og Gus Hansen som pryder forskjellige.

Nytt er også en “Transfer to PokerStars” knapp inne i cashieren, som gjør at spiller kan starte med overføringen av penger til PokerStars når siden er åpnet, men mange spillere har allerede rapportert om overføringer til PokerStars. Spillere utenom USA har hatt sine penger sperret i over 16 måneder og denne nye funksjonen er gavepakke for dem som har betydelige penger inn hos Full Tilt Poker.

Så nå er det bare spenne setebeltene og gjøre seg klare for comebacket til pokersiden som mange har både elsket og hatet.
Fram til lanseringen av lanseringen av Full Tilt Poker vil PokerNews komme med nyheter, reaksjoner og andre ting når Full Tilt Poker igjen skal skape pokerhistorie i positivt forstand.

Relaterte spillere

Hva synes du?