Full Tilt Poker åpner i dag klokken 12:00

Full Tilt Poker

Det er bare noen få timer igjen til re-lanseringen nye Full Tilt Poker som når styres av sin tidligere rival og fiende, PokerStars.

På mandag annonserte Full Tilt Poker via via Twitter at dørene åpner for pengespill tirsdag klokken 12:00 GMT for spillere som er lokalisert utenfor USA og Italia vil ha full tilgang til sine kontoer og penger for første gang siden september 2011. Lanseringen vil inneholde Full Tilt Poker's Deal Me In kampanjen hvor det gis bort $250 000 i en serie av gratisturneringer fra 6-11. november.

Når FTP går live senere i dag (tirsdag) vil spillere kunne be om en utbetaling av sine penger, spille online poker med penger eller overføre penger til PokerStars. For spillere fra Frankrike, Spania, Danmark, Estland og Belgia vil spillere fra disse nasjonene få utbetalt sine penger fra Full Tilt Poker via de lokale PokerStars sidene som eks www.pokerstars.dk.

I forrige uke kunne ikke-amerikanske spillere sjekke ut hva som kommer da Full Tilt Poker tillot sine spillere sette seg ned ved play-money bordene, sjekke sin saldo og overføre penger til PokerStars. FTP kjørte play-money spillene for å beta teste sin programvare og rette eventuelle feil før lanseringen i dag, 6. november.

For mer informasjon om Full Til Poker, sjekk ut Frequently Asked Questions thread ved TwoPlusTwo.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories