Få med deg PokerNews sin $1 500 freeroll hos WPT Poker

WPT Poker

Ser du etter en ny pokerside som du vil begynne å spille online poker ved? Hvis ja, så anbefaler vi deg å sjekke ut WPT Poker til å spille ved vår eksklusive PokerNews $1 500 freeroll! Kun de spillere som åpner en ny konto før 11. november og bruker PokerNews sin link og gjør innskudd vil kunne delta.

World Poker Tourer en av de mest anerkjente og pålitelige merkenavn blant hele pokerindustrien og nå har dem blitt en av favoritt siden for pokerspilling. WPT har nå et kjempetilbud til PokerNews sine lesere en mulighet til å delta i de tre gjenværende gratisturneringene som hver har en premiepott på $1 500. Alt man trenger får å delta er å gjøre et innskudd før neste gratisturnering starter.

For å delta i den neste gratisturneringen trenger spillere å sette inn penger før søndag 21. oktober klokken 19:00.

TurneringDatoKlokken (GMT)Premiepott
PokerNews New Depositor Freeroll #221. oktober19:00$1 500
PokerNews New Depositor Freeroll #328. oktober19:00$1 500
PokerNews New Depositor Freeroll #44. november19:00$1 500

Ulikt mange freerolls som andre pokersider kjører har disse $1 500 PokerNews New Depositor Freerolls en herlig blindestruktur på plass, det gjør at turneringene blir bedre å spiller. Hver spiller starter med 3 000 chips og vil starte med 10/20 i blindeperioder på 10 minutter. Premiepengene blir utbetalt etter WPT Poker sin struktur.

Når man setter inn penger for første gang hos WPT Poker vil ikke bare kunne spille i disse fire freerollene. En innskuddsbonus på 100 % opp til $100 ved bruk av bonuskoden " WPTNOPN ". Benytt denne bonuskoden og du vil delta i alle nåværende og fremtidige kampanjer vi har med WPT Poker.

WPT Poker er en del av PartyGaming sitt nettverk og deler dermed deres spillertrafikk. Dett gjør at man kan spille ved FastForward Poker bordene og ha muligheten til å delta i Palladium VIP programmet hvor man kan vinne penger og bonuser.

Last ned WPT Poker i dag å ta del av disse tilbudene.

Som man ser har WPT Poker et av dem beste VIP programmer innen industrien. Med Palladium Rewards VIP Program er det mulig å få tilbake 50 prosent rakeback ved de høyeste nivåene. Alle nye spillere starter ved Bronze level, men kan rask jobbe seg oppover til Silver, Gold, Palladium og Palladium Elite. Tabellen nedenfor viser hvor mange poeng man trenger til hvert level:

Få med deg PokerNews sin  500 freeroll hos WPT Poker 101

Det å spille til deg WPT Pointe er enkelt. Spillere tjener to (2) WPT Point for hver $1 de spiller inn i rake hos WPT Poker
Poengene kan bli brukt på pengegaver eller bonuser som vist i tabellen ovenfor:

Last ned WPT Poker i dag å ta del av disse tilbudene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories