WSOP 2018

Den første av PokerAce sine velkomstturneringer starter i kveld

Den første av PokerAce sine velkomstturneringer starter i kveld 0001

PokerAce adresserer seg selv som The Asian Online Poker Room med det mål om å være en ambassadør for utviklingen innen poker i Asia, med å bruke en ny nettbasert programvare hvor det ikke er behov for å laste noe. Selv om PokerAce har sitt fokus på Asia har de spillere fra hele verden, mange av dem kommer fra PokerNews og PokerAce tilbyr 13-card Chinese Poker!

Trafikken ved hos PokerAce har en imponerende stigning og dette er takket være PokerNews sin eksklusive PokerAce $5 000 velkomstturneringer .
Den første av disse turneringene finner sted i dag søndag 8.novmber, 2012 klokken 22:00 (GMT +8] med en premiepott på $2 500, som er billetter til PokerAce Online Serie. Denne turneringen er kun åpen for PokerNews sine lesere som har åpnet en konto I perioden 1-15. november.

Hvis du leser om denne kampanjen for første gang er det ingen grunn til bekymring – det er en turnering til den 25. november, 2012 klokken 22:00 (GMT+8]. For å kvalifisere seg må man registrere en PokeAce konto gjennom våre linker og gjøre et innskudd før den 23. november – så her har man fire dager på seg!

Premiepotten er på $2 500 som er i billetter til PokerAce Online Series (PAOS) og vil bli fordelt på dem 12 beste. Hver av de 12 vinnerne vil motta en billett på $215.

Klikk her for mer informasjon om PokerAce $5 000 velkomstturneringene.

Det er ikke bare Chinese Poker og velkomstturneringene som gjør at det er verdt å registrere en konto. PokerAce tilbyr alle spillere PokerNews en stor velkomstbonus på 200 % og opp til $2 500! Sett inn penger til din PokerAce konto, start spillingen og for hver 30 PokerAce Player Points (PPP) mottar du $1 av bonusen som blir overført til din konto. 10 PPP mottar du ved hver $1 du betaler i rake eller i avgifter ved turneringer.

Klikk her for mer informasjon om PokerAce sin innskuddsbonus.

Når man spiller poker hos PokerAce er det stor sannsynlighet at man vil kunne spille mot noen av de mest respekterte spillerne innen poker. PokerAce har samlet sammen flere spillere til å representere selskapet, noen av disse er 2005 World Series of Poker (WSOP) Main Event champion Joe Hachem, JC Tran, tidligere WPT Bay 101 Champion Nam Le og 2012 WSOP October Niner Steve Gee.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories