WSOP 2018

Del dine PCA erfaringer og vinn en PCA pakke til $6 000

Del dine PCA erfaringer og vinn en PCA pakke til $6 000 0001

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) er en av de meste populære stoppestedene når det kommer til live pokerturneringer, en turnering hvor Åge Ravn endte på en sjetteplass I 2010 og sitt internasjonale gjennombrudd.

PCA har alt en pokerturnering skal inneholde inkludert høye premiepenger. 2013 utgaven er under 2 måneder unna og du kan komme deg dit med en pokerpakke til en verdi av $6 000 ved å dele dine erfaring med PCA og en PCA Freeroll.

Denne Freerollen finner sted 9. desember klokken 14 hos og vil gi vinneren en pokerpakke til en PCA side event til verdi av $6 000. Får å få tilgang til denne Freerollen er veldig enkel, del din PCA erfaringer og du vil motta en billett til PCA Memories Freeroll.

PokerNews sine lesere kan legge til fem deltagelser. Disse må inkludere bilder, videoer og andre til som er i forbindelse med PCA, men det gis bare en billett til Freerollen. Satt du ved siden av Sergio Garcia under 2012 Main Event? Eller var du en av de heldige som var ombord luxury cruise ship The Voyager of the Seas tilbake i 2004 når den første PCA ble spilt? Uansett hvilke minner du har i fra PCA, del disse før 30. november og du kan komme deg til PCA i 2013!

Når du har bestemt deg for hvilke PCA minner du vil dele, så sender du dem til pcaflashback@pokerstars.com og PokerStars sin kundeservice vil gi deg en PCA Memories Freeroll billett ved slutten av perioden. Vennligst husk å oppgi hvilket PCA år du referer til og som inkluderer informasjon som er relevant til din deltagelse. Legg også med ditt PokerStars brukernavn og sjekk at det er korrekt skrevet!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories