888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Bli med til Bahamas gjennom PCA Flashback kampanjen!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PCA Flashback

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) om to måneder og har du tidligere deltatt i turneringen som starter det nye pokeråret kan du komme deg dit helt gratis. Tidligere PCA deltagere kan vinne en pokerpakke til en verdi av $6 000, bare ved å dele sine erfaringer og beste øyeblikk fra en PCA Main Event.

PokerStars feirer i 2013 at PCA Main Event og det vil være en spesial freeroll hvor en heldig spiller vil vinne en pokerpakke til en valgfri øvelse ved PCA 2013. Denne Freerollen finner sted 9. desember klokken 14 hos og vil gi vinneren en pokerpakke til en PCA side event til verdi av $6 000. Får å få tilgang til denne Freerollen er veldig enkel, del din PCA erfaringer og du vil motta en billett til PCA Memories Freeroll.

PokerNews sine lesere kan legge til fem deltagelser som må inneholde bilder, videoer og som er i forbindelse med en PCA turnering, men det gis bare en billett til Freerollen. Satt du ved siden av Sergio Garcia under 2012 Main Event? Eller var du en av de heldige som var ombord luxury cruise ship The Voyager of the Seas tilbake i 2004 når den første PCA ble spilt? Uansett hvilke minner du har i fra PCA, del disse før 30. november og du kan komme deg til PCA i 2013!

Når du har bestemt deg for hvilke PCA minner du vil dele, så sender du dem til pcaflashback@pokerstars.com og PokerStars sin kundeservice vil gi deg en PCA Memories Freeroll billett ved slutten av perioden. Vennligst husk å oppgi hvilket PCA år du referer til og som inkluderer informasjon som er relevant til din deltagelse. Legg også med ditt PokerStars brukernavn og sjekk at det er korrekt skrevet!

More Stories

Hva synes du?