888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn en av tre iPads ved PokerNews iPad lotteri hosPartyPoker

PokerNews iPad Raffle

PokerNews og PartyPoker har nok en gang kommet med en herlig kampanje som heter PokerNews iPad Raffle. Som tittelen sier er det iPads som skal loddes ut og disse er kun for PartyPoker spillere som har registrert gjennom PokerNews.

PartyPoker lanserte nylig FastForward Poker som er deres versjon av “fast-fold” poker. Etter en intensiv beta test periode har PartyPoker lansert FastForward Poker og for å feire dette gir PartyPoker bort tre stykker iPad 3!

Denne kampanjen er tilgjengelig for både nye og nåværende spillere som har registrert sin konto gjennom PokerNews. Alt du trenger får delta i dette lotteriet om 1 av 3 iPad er å spille pengepoker ved FastFoward bordene i perioden 8 - 23. oktober. 08 å spille inn fem PartyPoints i løpet av denne perioden. Dette er veldig enkel utførelse da spillere mottar to PartyPoints for hver $1 som blir betalt inn i avgifter til PartyPoker.

Ved FastForward kan spillere spille hundrevis av pokerhender per time, noe som gjør at innspilling av fem PartyPoints er veldig enkelt. Hver spiller som spiller inne minimum fem PartyPoints i løpet av kvalifiseringsperioden vil delta i lotteriet hvor tre heldige vinnere får hver sin iPad 3! For å delta i lotteriet om en av disse nettbrettene trenger du å last ned PartyPoker i dag og starte spillingen ved FastFoward bordene!

Opprett en PartyPoker konto og motta $50

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Foruten om å motta gratis $50 og være med i trekningen av tre iPads vil alle som registrerer sin konto gjennom PokerNews delta i alle fremtidige kampanjer i de kommende månende og årene.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories