Vinn deg en iPad 3 ved å spille PartyPoker FastForward Poker hos PartyPoker

PokerNews iPad Raffle

PartyPoker lanserte nylig FastForward Poker, dere egen versjon av det populære pokerformatet “fast-fold” poker. Etter lang tid med testing kunne endelig PartyPoker lansere FastForward Poker 100 % og i den forbindelse gir dem bort 3 stk iPads. Ved å spille det kuleste pokerformatet på markedet kan gi deg en av markedes kuleste nettbrett, nemlig en iPad 3.

Spill FastForward Poker i tiden 8. oktober til 23. oktober og spill inn kun 5 Partypoints og man er med i trekningen av tre iPads. Dette er veldig enkelt å oppnå da man mottar 2 PartyPoints for $1 man spiller inn i rake og ved FastForward kan du spille hundrevis av hender i timen.

Denne PokerNews iPad trekningen er kun for spillere hos PartyPoker som har lastet ned og opprettet sin konto gjennom PokerNews sine linker og benyttet seg av bonuskodene. Hvis du enda ikke har en PartyPoker konto enda, så er det nå du skal opprette deg en. PokerNews gir deg nemlig $50 gratis i bonus uten at du må sette inn penger. Bare følg stegene som viste nedenfor og du er snart med i trekningen om Apple sin Ipad 3.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Foruten om å motta gratis $50 og være med i trekningen av tre iPads vil alle som registrerer sin konto gjennom PokerNews delta i alle fremtidige kampanjer i de kommende månende og årene.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories