WSOP 2018

Vinn billetter til CL kampen mellom Manchester United - S.C. Braga

Manchester United and PartyPoker

Manchester United tar i mot S.C. Braga fra Portugal den 23. oktober på Old Trafford i forbindelse med UEFA Champions League. Du kan komme deg til den berømte stadion som en VIP gjest. Har du lyst å ta med deg kompis? Selvsagt har du det! Fortsett å les og finn ut hvordan du kan vinne denne herlige premien.

Manchester United slo Galatasaray 1-0 i forrige runde i gruppe F og en seier mot Braga vil gi dem en god mulighet til avansement til sluttspillet i UEFA Champions League. Braga tapte 2-0 mot CFR Cluj og trenger en seier mot Manchester United får ha et håp om videre spill!

Billetter til Manchester United kamper er vanskelig å få tak i, men du kan nå få tak i to VIP billetter til kampen mellom Manchester United - Braga takket være gavmildheten til PartyPoker. En heldig vinner vil motta:

  • To VIP billetter til Champions League lampen Manchester United mot Braga UEFA
  • Penger til reise og opphold
  • Legendariske Treble Suite gjestfriheten

Alt du trenger for å kunne ha en mulighet til å vinne denne herlige premien er å dele et skjermbilde av en poker hånd på PokerNews.com sin Facebook side . Enklere blir det ikke.

Spill kontantpoker/pengepoker/cashpoker eller rett og slett spill poker om penger (ikke turneringer) hos PartyPoker i perioden 24. september til 7. oktober og vær klar til å ta et skjermbilde av en poker hånd du selv tror har interesse for at andre skal like nettopp ditt skjermbilde på Facebook siden hos PokerNews.com.

Alt vi ber om er at bild har en oppløsning på minimum 800x600 og som viser hele poker hånden med info om spillere og håndnummer som viser at hånden er spilt i perioden 24. september til 7. oktober. Her er ikke Photoshop noe vits, da hånd numrene blir sjekket opp av PartyPoker. Det er kun spillerne som spilte i den aktuelle hånden som kan dele skjermbilde og delta i konkurransen.

La PartyPoker gi deg $50 – Helt gratis

Vinn billetter til  CL kampen mellom Manchester United  - S.C. Braga 101

Har du enda ikke registrert deg en konto hos PartyPoker og vil gjerne delta i konkurransen om å vinne to billetter til Old Trafford?

Gjennom PokerNews får alle våre lesere som registrerer seg gjennom våre linker til PartyPoker hele $50 helt gratis Ikke bare kan våre nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories