888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tre heldige spillere vant hver sin iPad 3

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerNews iPad Raffle

PokerNews iPad Raffle kampanjen er avsluttet og tre heldige vinnere er blitt trukket ut. Hver av disse vant hver sin nye iPad 3!

PokerNews iPad Raffle var en eksklusiv kampanje som gav deltagere en mulighett til å vinne verdens mest solgte nettbrett – en Apple iPad 3 – bare ved å spille fastForward Poker hos PartyPoker. Alle spillere trengte å spille inn fem PartyPoints i løpet av kampanjen for å bli kvalifisert til trekningen hvor tre navn tilfeldig ble trukket ut.

De tre heldige vinnerne ble:

  • Louzy11 (Nederland)
  • Luc_Da_King (Tyskland)
  • raymiley67 (England)

PokerNews gratulerer vinnerne og våre lesere over hele verden som har gjort denne kampanejen til en stor suksess.

Den neste eksklusive PokerNews kampanjen hos PartyPoker er under planlegging og frem til da kan du benytte deg av vårt herlige tilbud om gratis $50 fra nettopp PartyPoker. Har du ikke enda ikke registrert deg en PartyPoker konto er tiden inne for det nå. Bare følg de enkle stegene som vist nedenfor og du mottar gratis $50 uten å sette inn penger!

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en helt ny PartyPoker konto og du KAN ikke være registrert med en konto tidligere, bruk bonuskoden "NOFREE50"
  • Fyll inn registreringen ved PartyPoker sin cashier
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn et lite registreringsskjema
  • Sjekk din mail for en bekreftelse fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?