888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spill FastForward Poker og vinn en iPad 3!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerNews iPad Raffle

PartyPoker har lanserte FastForward Poker som er deres egen versjon av det populære pokerformatet “fast-fold” poker. Etter mye testing har PartyPoker lansert FastForward Poker og i den forbindelse gir dem bort 3 stykker iPad 3.

For å få tak i en iPad3 må du spille FastForward Poker fram til 23. oktober og spille inn minimum 5 Partypoints slik at man er med i trekningen av tre iPads. Dette er veldig enkelt å oppnå da man mottar 2 PartyPoints for $1 man spiller inn i rake og ved FastForward kan du spille hundrevis av hender i timen.

Eksklusivt for PokerNews sine spiller hos PartyPoker

Denne PokerNews iPad trekningen er kun for spillere hos PartyPoker som har lastet ned og opprettet sin konto gjennom PokerNews sine linker og benyttet seg av bonuskodene.

Hvis du enda ikke har en PartyPoker konto enda, så er det nå du skal opprette deg en. PokerNews gir deg nemlig $50 gratis i bonus uten at du må sette inn penger. Bare følg stegene som viste nedenfor og du er snart med i trekningen om Apple sin Ipad 3.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Foruten om å motta gratis $50 og være med i trekningen av tre iPads vil alle som registrerer sin konto gjennom PokerNews delta i alle fremtidige kampanjer i de kommende månende og årene.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?