888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Vinn stort ved Autumn Million kun hos PartyPoker

 • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PartyPoker Weekly

PokerNews har studert aktivitetene hos PartyPoker i uken som vi nettopp har startet og det er mye å glede seg over. Les mer om den kommende Autumn Million turneringen og vi har oppdaget at noen av de store pokerproffene stiller til start og vi kan informere deg om hvordan du kan vinne en av tre iPad3. Les videre for mer informasjon!

Vinn $200 000 ved Autumn Million i november

PartyPoker er i full gang med satellitter til Autumn Million som etterfølger sommerens store turnering; Summer Million. Med $640 i innkjøp vil deltagere spille om en premiepott på hele 1 million dollar og vinneren stikker av med $200 000 (over 1 million norske kroner). Autumn Million starter klokken 13:00 ET den 4. november og man kan kvalifisere seg gratis og slippe å betale innkjøpet på $640. Det vil være gratis satellitter til alle regioner rundt om i verden som tilslutt ender opp med sete til den ukentlige Autumn Million finalen som garanterer fem seter til $1 000 000 turneringen.

Skulle du ikke spille disse gratisturneringene så finnes det mange satellitter som starter med innkjøp fra $2 til $172. Med et slikt stort spekter av satellitter er det ingen unnskyldning for og ikke prøve å kvalifisere seg til PartyPoker sin største turnering i 2012. Førstepremien er på over $200 000 som er nok til å endre din bankkonto betraktelig!

Jason Mercier som mattelærer?

Under WPT Malta spurte PokerNews reporteren Kristy Arnett noen av spillerne om hva de ville ha jobbet med hvis ikke de hadde satset på pokeren. Se videoklippet her.

Vinn hver gang ved Card Rush kampanjen

PartyPoker: Vinn stort ved Autumn Million kun hos PartyPoker 101

En av de mest populære kampanjer hos PartyPoker de siste årene er Card Rush kampanjene , og grunnet stor etterspørsel er denne kampanjen tilbake 1. oktober. I den nyeste utgaven av den kommende Card Rush kampanjen vil det være hele 3,2 millioner skrapekort som skal deles ut og hver av disse inneholder en premie! Denne herlige kampanjen varer fram til midnatt 31. oktober eller når 3,2 millioner skrapekort er blitt delt ut.

Det å vinne seg et eller flere skrapekort er uhyre enkelt. Alt man trenger å gjøre er å spille inn fem (5) PartyPoints og man vinner hvert skrapekort. Hver spiller kan vinne inntil 75 skrapekort hver dag (5 x 75 PartyPoints) i kampanjeperioden, hvor du da har muligheten til å vinne gratis pengepremier, billetter til gratisturneringer og hele $3 000 i kontanter!

Premiene inkluderer:

 • Pengepremier fra $0,50-$500
 • Poengpremier fra 10-10 000 PartyPoints
 • Billetter til gratisturneringer med $2 000-$10 000 I premiepotten
 • Samle opp Card Rush Point til bruk ved Card Rush Race leader board.

Som du kan se av bilde nedenfor er pengepremiene under Card Rush Race veldig imponerende. Noen vil vinne hele $3 000!
Besøk PartyPoker i dag!

Vinn 1 av 3 iPad3

PartyPoker: Vinn stort ved Autumn Million kun hos PartyPoker 102

Spill FastForward Poker i tiden 8. oktober til 23. oktober og spill inn kun 5 Partypoints og man er med i trekningen av tre iPads. Dette er veldig enkelt å oppnå da man mottar 2 PartyPoints for $1 man spiller inn i rake og ved FastForward kan du spille hundrevis av hender i timen.

FastForward er PartyPoker sin versjon av "fast-fold" poker som er en nyskapende ny måte å spille online poker på. PartyPoker har endelig kommet med "fast-fold" poker versjonen med deres lansering av FastForward Poker. FastForward poker er en turbo ladet måte å spille poker på.

Denne nye pokervarianten gjør at pokerspillere kan spille hundrevis av pokerhender hver time, ved at de blir satt sammen med flere spillere i en gruppe fremfor et bord. Ved spill på et pokerbord må spillerne vente til gjeldende hånd er blitt fullført, mens ved Fast-Fold kan spillerne kaste eller velge å spille utdelt hånd med en gang hånden er blitt delt ut. Velger en spiller å kaste sin utdelte hånd vil spilleren bli automatisk overført til et nytt bord med spillere som har avsluttet sin forrige hånd.

WPT returnerer til Montreal i Canada. Kom deg dit med en pokerpakke til en verdi av $5 500

PartyPoker: Vinn stort ved Autumn Million kun hos PartyPoker 103

Har du lyst å spille en WPT turnering og samtidig besøk et at de beste landene i verden i følge FN? Det er lenge siden World Poker Tour Main Event ble arrangert i Canada og nå i november vender WPT tilbake til Montreal.

WPT Montreal Championships finner sted ved Playground Poker Club I tiden 23-27. november og du kan komme deg dit med en pokerpakke til en verdi av $5 500. Mange av de neste pokerspillerne i verden vil være tilstede og pokermedia følger med. Kommer du langt eller vinner turneringen så vanker den mye omtale i pokerpressen i tiden som følger.

Hver $5 500 pokerpakke inneholder:

 • $3 300 WPT Montreal Championship main event sete
 • $1 300 til lommepenger og reise
 • Hotell overnattinger
 • PartyPoker sin velkjente service

Som du kan se på bilde nedenfor er det mange muligheter til å kvalifisere seg til denne turneringen, inkludert er det en mulighet som er genial. Du kan komme deg til Montreal helt gratis!

Sist WPT var i Canada var i oktober 2008 hvor Glen Witmer vant over et spillerfelt på 454 spiller og mottok en førstepremie på US$1 084 256. Nå har du muligheten til å vinne WPT Montreal!

Besøk PartyPoker i dag!

La PartyPoker gi deg $50 – Helt gratis

PartyPoker: Vinn stort ved Autumn Million kun hos PartyPoker 104

Har du enda ikke registrert deg en konto hos PartyPoker og vil gjerne delta i konkurransen om å vinne to billetter til Old Trafford eller kvalifisere deg til WPT Montreal?
Gjennom PokerNews får alle våre lesere som registrerer seg gjennom våre linker til PartyPoker hele $50 helt gratis Ikke bare kan våre nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Relaterte turneringer

Hva synes du?